Trifact
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,784
aynen katılıyorum siyaha beyaz beyaza siyah ekliyorlar siyah sisteme koy sırıyor beyaza koy gene sırıtıyor.Şu anakartları tek renk yapmiyorlarya fena kuruluyorum.
aynen katılıyorum siyaha beyaz beyaza siyah ekliyorlar siyah sisteme koy sırıyor beyaza koy gene sırıtıyor.Şu anakartları tek renk yapmiyorlarya fena kuruluyorum.
Hocam bence güzel detay oluyor beyaz kasada başka siyah detaylar varsa kontrast yaratıyoraynen katılıyorum siyaha beyaz beyaza siyah ekliyorlar siyah sisteme koy sırıyor beyaza koy gene sırıtıyor.
aynı muhabbet bendede vardı biosu en güncel versiyon olan ama çince yazı olmayanı yükle bide ramlerin hızını bi tık dusur düzeliyor özellile patriot ram ile uyum problemi var bencev15 modeli mevcut bende bios güncel olmasına rağmen saçma sapan reset problemi mevcut büyük ihtimalle anakarttan kaynaklı, pek önermem.
bugün armutta ilan açtım bir arkadaş uzaktan bağlandı bir ton ayar yaptı bios güncelledi, düzeldi gibi şimdilik yeşilli forumda bunun için post açmıştım modlardan biri anakartın arızalı demiştiaynı muhabbet bendede vardı biosu en güncel versiyon olan ama çince yazı olmayanı yükle bide ramlerin hızını bi tık dusur düzeliyor özellile patriot ram ile uyum problemi var bence