Eski Sevgiliye Doğum Günü Mesajı Atılır Mı?

Arkadaşlar eski sevgilimin doğum günü var sadece doğum günün kutlu olsun diye yazmayı düşündüm ama karar da veremedim açıkçası ayrıldığımız 2 seneyi geçmiştir çok iyi de ayrılmadık ilk başta ama sonradan orta yolu bulduk biraz uzun bir konu detayına girmeyeyim, sizce atsam yanlış falan anlar mı fikrinizi merak ediyorum.
atmanıza gerek yok onu unutamadığını düşünür ve zavallı ve ezik durumuna düşersiniz gereksiz yere boşver atma

Hocam kimse bu kadar değeri haketmiyor emin ol. Özellikle konuşmadığın, seni arayıp sormayan kişiler. Seni sormadığı halde böyle birilerine doğum günü mesajı falan atıyorsan yaptığın şey onlara duygusal mastürbasyon yapmaya çalışmak gibi bir şeydir bence. İnsanlar kötü yani. Sen belki iyiliğinden yapıyorsundur da karşı taraf "bana yaranmaya çalışıyor, tekrar konuşmak istiyor ezik" falan der. Çoğu insan böyle. Yaşın kaç bilmiyorum ama zamanla gerçek yüzünü görürsün insanların.

atmanıza gerek yok onu unutamadığını düşünür ve zavallı ve ezik durumuna düşersiniz gereksiz yere boşver atma

Haklısınız hocam

o seninkini kutladı mı bu 2 yılda ya da sen onunkini ?

o seninkini kutladı mı bu 2 yılda ya da sen onunkini ?

Hayır hocam ayrıldıktan yaklaşık 1 ay sonra falan onun doğum günüydü ilk ve sınavlarım olduğu için kutlamayı unutmuştum doğal olarak o da benimkini kutlamadı elbette

Hayır hocam ayrıldıktan yaklaşık 1 ay sonra falan onun doğum günüydü ilk ve sınavlarım olduğu için kutlamayı unutmuştum doğal olarak o da benimkini kutlamadı elbette
Yani bence belki değil diyenler olucak ama 1 ayda kutlanmalıydı o doğum günü hem nasıl unuttunuz harbi hocam ben gün sayıyordum kutlamak için.Ayıp denmez ama dediğim unutmasaymışsın keşke artık iş işten geçmiş iki yılın ardından kutlanmaz önceki yılda kutlamadıysan.

Yani bence belki değil diyenler olucak ama 1 ayda kutlanmalıydı o doğum günü hem nasıl unuttunuz harbi hocam ben gün sayıyordum kutlamak için.Ayıp denmez ama dediğim unutmasaymışsın keşke artık iş işten geçmiş iki yılın ardından kutlanmaz önceki yılda kutlamadıysan.

O zamanlar ona karşı duygum da vardı hocam kızgındım gittiği için, sınavlar da üst üste gelince kutlamadım ama o anki kırgınlıkla unutmasam yine kutlamazdım. Şu anda ise herhangi bir kırgınlığım yok herhangi bir duygu hissetmiyorum bu yüzden kutlasam mı diye kararsız kalmıştım ama arkadaşlar haklı gibi sanki

İhtimaller ve kendi başından geçenleri baz alarak öneri verenleri umursamanızı önermem onda olurken bir diğerinde olmayacağı kısmını genellikle düşünmezler ve her kafadan bir ses çıkar.
Bu tamamen sizin samimiyetinize kalmış doğum günü kutlamak için arada bir ilişki olma zorunluluğu da yoktur.
Senin birinin doğum gününü kutlaman düşmanın dahi olsa eziklikle uzaktan yakından ilişkisi yoktur ondan sonraki sohbet bunu belirler.
Kısacası doğru hissettiğini yapmanı öneririm farklı insan tavsiyeleri sadece kafanı kurcalar bir yararı olmaz.

Size hak verdim ve kutlamadım arkadaşlar teşekkür ederim

Ya kutla kardeşim yalan diyolar. Kıza hediyye aldığını söyle. Bir ara sokakta görüştüğünde kızın elini, ayağını bağla. Ağzına da su geçirmez bant vur, tükürüğü de akmasın. Resimde olan jeep`in bagajında esir tut. 2 günde 1 Popkek, sarı kola alıp fırlatırsın arkaya kendisi yesin.
Bak sonra nasıl bağlanır sana. Doğum günü zamanını unutmaman için söylersin kafasını sert bir yere demire vursun ses yapsın. Senin hatırlaman için.

Ya kutla kardeşim yalan diyolar. Kıza hediyye aldığını söyle. Bir ara sokakta görüştüğünde kızın elini, ayağını bağla. Ağzına da su geçirmez bant vur, tükürüğü de akmasın. Resimde olan jeep`in bagajında esir tut. 2 günde 1 Popkek, sarı kola alıp fırlatırsın arkaya kendisi yesin.
Bak sonra nasıl bağlanır sana. Doğum günü zamanını unutmaman için söylersin kafasını sert bir yere demire vursun ses yapsın. Senin hatırlaman için.

O jeepi sattım hocam egea cross var o olur mu 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri