VATAN DAN HAZIR SİSTEM ALICAM BİRAZ BAKTIM NASIL

fkxd01

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
700000
- AMD Ryzen™5 7600X Soket AM5 4.7GHz 32MB 105W 5nm Tray Kutusuz İşlemci
- ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX DDR5 7000MHz (OC) M.2 Anakart
-INNO3D GeForce RTX 5070 TWIN X2 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı
-CORSAIR 16GB (1x16GB) Vengeance Siyah DDR5 6000MHz CL36 KUTUSUZ PC RAM ((NOT: İLERDE BUNU BİR 16 DAHA TAKACAM))
-LEXAR NQ780 1TB HIGH SPEED Gen4 NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 6500MB / Yazma Hızı 2500MB)
-POWERBOOST CIRCLE SİYAH LGA1700/AM5 2x120mm Rainbow Fanlı 240mm Sıvı Soğutma
-MSI MAG FORGE 121A B75 AIRFLOW 750W 80 PLUS BRONZE RGB FANLI ATX KASA

KASA BU NASIL BULDUNUZ 3-4 YIL İŞİMİ GÖRÜRMÜ İŞDEN DOLAYI AŞIIR PC OYNAYAMIYORUM ZTEN VALO GRAFİK İŞLEMLER VE İNTERNETTE TAKILAN BİRİYİM
İLERDE UPGRADE YAPMAK İSTERSEM SIKINTI YAŞARMIYIM

SON OLARAK İŞLEMCİM EKRANKARTIMI YAKALIYAMADIĞI DOĞRUMU TAM VERİMLİLİK ALABİLİRMİYİM

BİLEN BİRİLERİ TAVSİYE VERİRSE MUTLU OLURUM ?????

Hocam sistem gayet düzgün olmuş, boşuna kafanı kurcalama 😄

Şöyle diyeyim, AMD Ryzen 5 7600X + RTX 5070 gayet uyumlu ikili. İşlemci ekran kartını besleyemez olayı burada pek yok. Sen zaten Valorant ve biraz grafik işi diyorsun, bu sistem seni fazlasıyla götürür. Hatta çoğu zaman ekran kartını tam zorlayamayacaksın bile. Darboğaz mevzusu genelde abartılıyor. 1080p’de aşırı FPS kovalamazsan hiçbir şey hissetmezsin. 2K’da falan zaten tertemiz işini görür 👍

teşşekkür ederim zaten 160 hz monitörüm var çok fps kovalamak gibi bir derdim yok rami ilerde 32 yapıca. Onun dışında iyi duyor

teşşekkür ederim zaten 160 hz monitörüm var çok fps kovalamak gibi bir derdim yok rami ilerde 32 yapıca. Onun dışında iyi duyor
Hocam imkanın varsa 7600x yerine 9600x öneririm. 9600x çok az daha performanslı fakat 7 8 derece daha serin çalışıyor. 1000 Liralık bir thermalright soğutucuyla rahatça soğutabilirsin.

sistem gayet iyi uyumsuz bi parça yada darbopaz sözkonusu değil sizi uzun yıllar da götürür fakat fiyatı bana pahalı geldi. eğer illa vatandan alıcam gibi şartlarınız yoksa bence pchocasının bugün paylaşacağı sistemleri bekleyin

sistem gayet iyi uyumsuz bi parça yada darbopaz sözkonusu değil sizi uzun yıllar da götürür fakat fiyatı bana pahalı geldi. eğer illa vatandan alıcam gibi şartlarınız yoksa bence pchocasının bugün paylaşacağı sistemleri bekleyin
Kullandığım banka 6 takside vade farkı koymuyor bu benim için avantaj nakit almıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam imkanın varsa 7600x yerine 9600x öneririm. 9600x çok az daha performanslı fakat 7 8 derece daha serin çalışıyor. 1000 Liralık bir thermalright soğutucuyla rahatça soğutabilirsin.
Hazır sistem köduğu için parça değişimi olmuyır bide fiyattta zaten piyasasından yüksek belki uzun vadede ram eklemesi ve işlemci değişimi olabilir

Kullandığım banka 6 takside vade farkı koymuyor bu benim için avantaj nakit almıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem köduğu için parça değişimi olmuyır bide fiyattta zaten piyasasından yüksek belki uzun vadede ram eklemesi ve işlemci değişimi olabilir
O zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin gayet güzel parçalar hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,507
Son üye
Th3renN
Geri