🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

NiceHCK NK1 Max aldım yanına kulaklıktan pahalıya geldi ama bam güm bam baba uçtu alet :D

Apple Dac aldım valla ben baya övülüyor f/p zaten alacaktım bu kulaklık bahane oldu

NiceHCK NK1 Max aldım yanına kulaklıktan pahalıya geldi ama bam güm bam baba uçtu alet :D
nk1 hakkında daha fazla detay alabilirmiyim bende dac değil ama fiio kulaklık amfisi ile kullanıyorum nk1 alsam bana avantajları ne olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Apple Dac aldım valla ben baya övülüyor f/p zaten alacaktım bu kulaklık bahane oldu
link verirmisin kaca geldi

Son düzenleme:
bu nasıl bilgisi olan var mı

windows için gerçekten verdiğin paraya alınabilecek en iyi dac. 3-4bin liralar civarında dac almayacaksan en mantıklısı
android'de performansı çok kötü ama
Android de Amazonda inceleme kısmına yazmışlar nasıl perfi normale döndüreceğini ben windows ve apple da kullanacağım ama

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
Android de Amazonda inceleme kısmına yazmışlar nasıl perfi normale döndüreceğini ben windows ve apple da kullanacağım ama
denerim dedim ama bendeki iphone un hala ligthing oldugunu unuttum :ROFLMAO:

Bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum. Bunu alıp masaüstü type-c girişine taktığımızda direkt ses alabiliyoruz sorunsuz ve performanslı şekilde öyle mi hocam? Jak çıkışına göre çok fark ediyor mu?
Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

denerim dedim ama bendeki iphone un hala ligthing oldugunu unuttum :ROFLMAO:
Lightning versiyonu da olması lazım

Geri