🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

CW var mıydı? dış kutusunun içine T yazsana belli olur hocam senin kart. Benim aldığım da dağıtımda bakalım inşallah bir şeyi eksik gelmez veya bol CW'li gelmez iade edersem dış kutusunun içine küçük A yazıcam belli olması için.
Cw yoktu, en azından dikkatimi çekecek bir ses duymadım. Valla ben ellemem kutuyu mutuyu:) 30 küsüre gelmişti, bi ihtimal indirim talep ediyim diyorum bakalım ne şeetcekler.

kaç paralel açtın mübarek en azından bir kaç warp hesabına bölseydin :D pcde çalıştırıyorsan.

Bir vakitten sonra ip banla uğraşıp duracak haberi yok.
Belli bir trafik oluştuktan sonra ilgili linkleri kaldırıyor, değiştiriyorlar.
Multithread free proxy kullanın.

Merak ettiğim şey bu bot olayı her dakika mı güncelliyor yoksa 5 dakika da bir falan mı ? Ona göre depodan kovalayacağım

Hocalarım çok takip edemediğim için yazıyorum. Mouse var mı acaba şöyle 3 4k bandında güzel bir adet ? Bende ajazz 159 apex var miladı dolmak üzere gibi hafiften yeni mouse arayışına geçtim var mıdır acaba ?

Hocalarım çok takip edemediğim için yazıyorum. Mouse var mı acaba şöyle 3 4k bandında güzel bir adet ? Bende ajazz 159 apex var miladı dolmak üzere gibi hafiften yeni mouse arayışına geçtim var mıdır acaba ?
Viper v3 pro denk geliyor arada 3.2-3.5 arası denk gelirse yapıştır ömürlük

MO32U iade ettim 28k dan koyarlar büyük ihtimalle 1-2 güne.2 tane almıştım daha fazla kullanım süresi olanı iade ettim :p, Bir problemi yok 100 saat kullanılmış.

Şu nasıldır hocam peki 36grammış baya iyi gibi gözüktü. Viper v3 proyuda bir türlü yakalayamadım denk gelirse benide etiketlermisiniz rica etsem.
Bunu bilmiyorum hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,934
Üyeler
191,185
Son üye
Sskaid
Geri