🔥İndirim R5 7500F RTX5070 HAZIR SİSTEM 🔥56.499₺ ( VADE FARKSIZ 9 TAKSİT )

650 watt la yeter de artar la. Yukarıda biri demiş gelececeğe dönük sistem mevzusu kesinlikle doğru. Zaten bu da diğer sistem de geleceği geçtim geçmişe bile kapalı. Ama ikisi arasındaki versusu bence bu kazanır.
ben 2 si arasında vsye şöyle bakıyorum.
Abdullah hocanın sistemde kullanacağım uzun dönem kullanacağım parçalar, Ram, SSD, Ekran Kartı, Kasa ve PSU olurdu.
Bu sistemde içime sinen sadece ram var :)
Biraz pcden anlıyorsanız Abdullah hocanın sistem çok iyi kullanılabilirdi. Kardeşim için aldım. 225F, anakart ve soğutucuyu 10.000 tl den satma planım var. 7800x3d (15k), msi b850m pro (5k), Corsair H100i RGB Elite White 240MM Sıvı Soğutucu (3k). Kısacası 76k ya canavar gibi tüm parçaları kalbur üstü, içime sinen bir sistem toplamış olduk kardeşime.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

BUNLAR BÖYLE, zaten pahalı olan şey RAM ve SSD kısıldıkça kısılmış sistem bizim sisteme göre pahalı . 32GB 6000mhz CL32 bellekler altındır altın.
6000 değil hocam 6400 :)

Son düzenleme:
ben 2 si arasında vsye şöyle bakıyorum.
Abdullah hocanın sistemde kullanacağım uzun dönem kullanacağım parçalar, Ram, SSD, Ekran Kartı, Kasa ve PSU olurdu.
Bu sistemde içime sinen sadece ram var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6000 değil hocam 6400 :)
Offf 6400 değil mi ❤️ unuttum

Vade farksız 9 taksitle sistem büyük avantaj

BUNLAR BÖYLE, zaten pahalı olan şey RAM ve SSD kısıldıkça kısılmış sistem bizim sisteme göre pahalı . 32GB 6000mhz CL32 bellekler altındır altın.

La neresi mantıklı hiç mi matematik hesabı bilmiyorsunuz
abi taksitten ziyade benim beklentim 7500f 5070 di fiyattan yana senin sistemde bir şüphem yoktu işlemci amd tarafında kalabilseydik 65 de makul bi fiyattı benim için

Offf 6400 değil mi ❤️ unuttum
Valla sizin sistemde eleştirilecek tek şey anakarttı. Benim için mesela o sorun değildi ikinci elden hızlıca satar yenisini koyardım. Bilgisayardan anlamayan falan kişiler monte şekilde istiyor onlar için bir anakart seçimi olsa iyi olurdu. Ama herşeyinde mükemmeli olmuyor, piyasaya çıkan en iyi sistemlerden biriydi, ram 32 isteyen içinde rakipsizdi.

Donanım arşivi sisteme göre tek artısı 9 taksit olmuş, parça kalitesi hakgetire ama alınır mı, daha iyisi gelmez diye düşünüp alınabilir.

abi taksitten ziyade benim beklentim 7500f 5070 di fiyattan yana senin sistemde bir şüphem yoktu işlemci amd tarafında kalabilseydik 65 de makul bi fiyattı benim için
Aradaki RAM ve SSD farkı ile 3 adet 7500F alırım ama görüyorum ki bunu görebilecek insan şaşırtıcı derecede az 😄

La neresi mantıklı hiç mi matematik hesabı bilmiyorsunuz
Matematikte yüksek lisans yapıyorum hocam yanlış kişiye dedin ya 😅

Ayrıca
Abdullah hocam sistemi kötülemedim yanlış anladınız sanırım . Arkadaş insanların o sistemi kötülediğini söylemiş bende taksit avantajı olmaması nedeniyle cazip gelmemiş olacağını söyledim . Konudaki cihazın ise 9 taksit avantajı olması günümüzde daha cazip geliyor. Konudaki sistemin ise fiyat ve taksit avantajı ile kötü olduğunu düşünmüyorum.

Aradaki RAM ve SSD farkı ile 3 adet 7500F alırım ama görüyorum ki bunu görebilecek insan şaşırtıcı derecede az 😄
hayır abi görememekten ziyade kendimden örnekle küçük bir ilçede yaşamanın dezavantajlarından biri olarak elimdeki parçayı nakite dönüştürme süreci imkansıza yakın oluyor hali hazırda vatan sistemini saymazsak yakın zamanda itopya ile anlaşma yapmış olan modartın sistemi 55.000 tl idi 7500f 5070 500gb 16 gb cl38 di sanırım ramleri yükseltmelerle birlikte 32gb ram 1tb ssd ile sistem fiyatı 64.700 tl civarına gelmişti tabi ki sizin ramleriniz bu sistemin ramlerinden kesinlikle iyi ve fiyat olarak da 3k daha ucuzdu ama onun da anakart ve işlemcisi bu açığı biraz da olsa kapatıyordu bunu inkar etmiyoruz ama başkaları da size yakın sistemler yaptı o yüzden insanların biraz sizin yaptığınız sisteme çekimser bakması bu sebeptendir diye düşünüyorum konuya kendi fikrimi dahil ederek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,909
Üyeler
191,181
Son üye
LynxKN
Geri