Valoranttan alışkanlıkikisine de hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
saldıranlar savunanlar garip geldi t-ct
satın alcan illaValoranttan alışkanlık
Hocam bende seçkinden gelen kasa var bunun anahtarı 2,5 dolar yazıyor anahtar bir yerden geliyor mu yoksa illa satın almam mı lazım
kasa açma 5 centlik şey çıkarValoranttan alışkanlık
Hocam bende seçkinden gelen kasa var bunun anahtarı 2,5 dolar yazıyor anahtar bir yerden geliyor mu yoksa illa satın almam mı lazım
eveto zaman satmak daha iyi bu kasayı
Eşya mağaza sayfasından bak topluluk kısmı pazar a kasa ismi yaz alıcının ödeyeceği kısma fiyatı yaz.Skini ByNoGame den alabilirsin stat traklerden uzak dur. priceempire den baka baka alabilirsin ByNoGame den. Çok uygun fiyatlara skin alabiliyorum bazen.pazara koyarken satmam gereken fiyatı nasıl belirlemem lazım? benim steam hesabımda bir dünya koleksiyon kartı var bunlarıda satmak istiyorum
ürünün satıldığı fiyattan satpazara koyarken satmam gereken fiyatı nasıl belirlemem lazım? benim steam hesabımda bir dünya koleksiyon kartı var bunlarıda satmak istiyorum
hocam ücretsiz 10 dolar falan yazıyor skin landde güvenilir mi?skin.land veya csfloattan alabilirsin
Yeni başladığın bi oyuna hemen para yatırma bence özellikle cs’ye. Şuan bütün seçkin maçlarda hangi tarafın hilesi daha iyiyse o kazanıyo çabuk tilt olabilirsin bence acele etmeMerhaba,
Yeni yeni valorant çöplüğünden kurtulup CS 2 oynamaya başladım ve açıkçası oyun sardı. Bir bıçak almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Geçen aylarda çok büyük bir skin krizi olmuştu. Uygun fiyaftlı alınabilecek bıçak olarak ne önerirsiniz? Nereden alınacağınıda bilmiyorum (steam pazar dışında) onuda önerirseniz sevinirim. Sıkıldığımda hızlı satabileceğim zarar etmeyeceğim bir şey arıyorum.
2 sind3n de soğudum hilecilerden dolayıMerhaba,
Yeni yeni valorant çöplüğünden kurtulup CS 2 oynamaya başladım ve açıkçası oyun sardı. Bir bıçak almak istiyorum ama hiç bir bilgim yok. Geçen aylarda çok büyük bir skin krizi olmuştu. Uygun fiyaftlı alınabilecek bıçak olarak ne önerirsiniz? Nereden alınacağınıda bilmiyorum (steam pazar dışında) onuda önerirseniz sevinirim. Sıkıldığımda hızlı satabileceğim zarar etmeyeceğim bir şey arıyorum.
Evet cs de aşırı hileci var, valoranttada var ama bu kadar değil. Ben hayatımda hiç cs oynamamıştım bir arkadaşla birdik cs2 ye ilk maçım hileden bozuldu direkt biri ban yediYeni başladığın bi oyuna hemen para yatırma bence özellikle cs’ye. Şuan bütün seçkin maçlarda hangi tarafın hilesi daha iyiyse o kazanıyo çabuk tilt olabilirsin bence acele etme
Hileye çözüm yokta valorantın kitlesi berbat ötesi oyun bilgisi sıfır. Ben günde 2-3 maç atan biriyim tilt olup çıkıyorum, yüksek elo lardada var sorun. Dia plat bu iki elo çöplük ve çıkılmıyor daha fazla2 sind3n de soğudum hilecilerden dolayı