Atilla2001
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar aranızda yeniyim ben 21 yaşındayım bende 15 yaşından beri akıcı konuşma bozukluğu problemi var yani ben akıcı konuşamıyorum konuşurken cümle kurarken vs. takılmalar çok oluyor sonra şey demeler de çok oluyor bu yüzden ben 3 yıldır yani 2023 Şubat ayından beri bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezine gidiyordum her hafta 1 gün gidip dil ve konuşma terapistinden eğitim alıyordum ama verim alamadım bir faydasını da görmedim hem de oradan çok sıkıldım çünkü orada hiç yaşıtım takılacak arkadaşlık kuracak biri yoktu ve oraya gelen öğrencilerin hepsi hem yaşları küçüktü yani max 5-15 yaş arasındaydılar hem de engelli çocuklardı yani kimisi işitme engelliydi cihaz takıyordu sonra kimisi peltek konuşuyordu ne dedikleri anlaşılmıyordu sonra benim gittiğim okulda 9 yaşında bir çocuk vardı ilkokula gidiyordu ama çok ileri derecede kekemeydi cümle bile kuramıyordu sonra benim gittiğim okulda 18-19 yaşlarında yetişkin bir kız vardı o da zihinsel engelliydi değişik hareketler yapıyordu sürekli gülüyordu sonra yine 7-8 yaşlarında bir çocuk vardı değişik el kol hareketleri yapıyordu sonra bazen bağırıyordu yanlış anlaşılmasın amacım burada kimseyi kötülemek değil ama ben bu çocuklarla anlaşamıyordum çünkü hem yaşıtım değillerdi hem de kafa dengim değillerdi bu yüzden o okula gidince sıkılıyordum bu yüzden geçen cuma günü babam ile birlikte o okula gidip kaydımı sildirdim. sizce o okuldan kaydımı sildirmekle iyi mi yaptım yoksa kötü mü yaptım bilemedim?