🔥İndirim Superonline 100Mbps Fiyatına 1000Mbps İnternet Kampanyası

İnternet olayı tamamen şans meselesi insanlar TT gömüyor. 960-980 mbps hız alıyorum ping sorunum yok. 30-42 arası CS2, Valorant gibi İstanbulda sunucusu olan oyunlarda pingim 3 falan. Turknette bağlantı kopması gibi sorunlar vardı bende. Yani kısacası internet için kullanıcı yorumlarını çok önemsemeyin bulunduğunuz bölge altyapı vs. gibi nedenler firmadan firmaya farklılık gösterir. Birinin kötü dediği firma sizin evinizde iyi olabilir. Bunu deneyerek anlamaktan başka çareniz yok.

70 ping ile CS2,
65 ping ile FC26

oynamak sizin için bir sorunsa

BULAŞMAYIN.

Superonline 1000 Mbps fiberden kurtulup 100 Mbps VDSL geçen biri olarak dünya varmış diyorum.
valorant 5 ms cs 3 ms alıyorum turkcell superonline 1000 mps paketim 450 tl ödüyorum haziranda tahatüm bititiyor yalan haber kısaca

valorant 5 ms cs 3 ms alıyorum turkcell superonline 1000 mps paketim 450 tl ödüyorum haziranda tahatüm bititiyor yalan haber kısaca
cs 3 ms ne hocam yurtdışı pingleri önemli olan burda senin dediğin faceit topluluklarındaki muhtemelen cs için.

100 mbps turknet kullanıyorum geçmeyi düşünüyorum statik ip veriyorlarmı yoksa sonradan üçretlimi

İnternet olayı tamamen şans meselesi insanlar TT gömüyor. 960-980 mbps hız alıyorum ping sorunum yok. 30-42 arası CS2, Valorant gibi İstanbulda sunucusu olan oyunlarda pingim 3 falan. Turknette bağlantı kopması gibi sorunlar vardı bende. Yani kısacası internet için kullanıcı yorumlarını çok önemsemeyin bulunduğunuz bölge altyapı vs. gibi nedenler firmadan firmaya farklılık gösterir. Birinin kötü dediği firma sizin evinizde iyi olabilir. Bunu deneyerek anlamaktan başka çareniz yok.
Öyle zaten, uzun süre Superonline kullandıktan sonra Türk Telekoma geçmiştim bana ucuz 100Mbps paket satmayıp uygun fiyatlı paketleri 24Mbps sunmaları yüzünden, 6 ay zor dayandım internet sürekli kopuyor Ping dalgalanıp duruyor sözde hız 4 kat arttı 100Mbps bağlattık ama 90ı zor görüyor siteler geç geliyor falan berbattı. İnterneti kapattırıp o ara yeni müşteriye yaptıkları bir kampanya ile 100Mbps Superonline almıştım Türk Telekoma verdiğimin biraz fazlasına. Şuan zorunlu diye yeni evde Türk Telekom kullanıyorum yine hizmet berbat ama bazıları da memnun çok değişken sanırım bu işler.

katılıyorum misal kocaeli için tek iyi internet turkcell superonline diyebilirim merkezde yani izmitte bile 100 mps telekom alt yapısı olan ev yokken resmen tranway durağının bütün duraklarında fiber 1000 mps turkcell alt yapı mevcut

Hocam bende 100lük taahhütlü yeni bitti sonrasında 1000liğe geçtim ama bu kampanyadan bahsedilmedi, ilk 6 ay 900 sonra diğer 6 ay 1000 tl miydi neydi onu kitlediler :D umarım herkesin en kötü interneti böyle olur 🙏
3f6pqew.png
bendede fiber varda ping çok yüksek benim birtürlü düzeltemedim

kapının önündeki portun durumu ile alakalı arıza kayıt aç alt yapı ile alakalı bizim arkadaş dada aynı sorun vardı portu değiştirdiler düzeldi
bizim mahalledeki herkeste var bu sorun cs2 70 80 ms tüm tanıdıklarımda koskoca fiber olmasına rağmen...

bizim mahalledeki herkeste var bu sorun cs2 70 80 ms tüm tanıdıklarımda koskoca fiber olmasına rağmen...
O zaman bölgesel sizin sorun, bir tanıdığım da yaşıyordu o bölgede Türk Telekom fiber çekmediği için herkes Superonline kullanıyordu onların fiberi de o bölgede eski teknoloji ile çekildiği için yükü kaldırmıyordu.

beyler konu dışı ama binama süperonline fiber altyapısı geldi modemi kendim dışardan almak istiyorum modem ücreti ödemeden tarifeye geçebiliyor muyum

kablosuz kullanıcaksan max görecegin hız 650 üstünü vermiyor kablosuzda kablolu kullanırsan işe yarar haberin olsun
kablosuz kullanıyorum 900mb alıyorum aşşağı yukarı.
Ping yurt içi iyi fakat yurtdışında hepsi aynı diye biliyorum.

beyler konu dışı ama binama süperonline fiber altyapısı geldi modemi kendim dışardan almak istiyorum modem ücreti ödemeden tarifeye geçebiliyor muyum
Ücreti geçtim direkt kendi modemini takamıyorsun şifreyi vermiyor Superonline.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,147
Üyeler
192,892
Son üye
Mamayaro
Geri