Ucuza Airpods Nasıl Alınır?En iyi Alternatifi Nedir?

KeremmOz

80+
Reaksiyon skoru
30
MERHABA max 3-3.5k bütçem var.Telefonum iphone bilgisayarım mac.Ekosistem olsun istiyorum,bu yüzden dolayı airpods almak istiyorum da fiyatları fazla geldi.Ucuza airpods alabilir miyim herhangi bir yerden?Ve bunun en iyi alternatifi nedir?Hem telefonda hem bilgisayarda kullanmak istiyorum nispeten apple ile senkronize çalışan bir model olsun istiyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Senkronize çalışsın istiyorsanız AirPods tek seçenek bence. Bütçeniz kısıtlıysa 2. el alabilirsiniz.

İkinci elde AirPods 2 bakabilirsin. Aldıktan sonra izopropil alkole batırıp çıkarmanı (mecazen) tavsiye ederim. Güvenilir mağazalar haricinde sakın Sahibinden veya Letgo gibi yerlerden sıfır kapalı kutu ayağına ucuza AirPods alma, %95'i sahte. Normal kullanan birisinden ikinci el olarak almanı öneririm. Yine de ben olsam sırf senkronize olsun diye milletin kulağında yıllardır gezmiş dolaşmış ve bataryası düşmüş AirPods 2/3 almazdım, gider sıfır Beats falan bakardım. O da Apple'ın markası olduğu için modelleri yine az çok senkronize çalışıyor.

MERHABA max 3-3.5k bütçem var.Telefonum iphone bilgisayarım mac.Ekosistem olsun istiyorum,bu yüzden dolayı airpods almak istiyorum da fiyatları fazla geldi.Ucuza airpods alabilir miyim herhangi bir yerden?Ve bunun en iyi alternatifi nedir?Hem telefonda hem bilgisayarda kullanmak istiyorum nispeten apple ile senkronize çalışan bir model olsun istiyorum fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Beats olur belkin olur applela baya uyumlu çalışıyorlar aralıkta airpods 4 4300 civarına geldi italyadan yurtdışında güzel indirimler oluyor ben 100 euroya almıştım tax ile 88 e düştü

İkinci elde AirPods 2 bakabilirsin. Aldıktan sonra izopropil alkole batırıp çıkarmanı (mecazen) tavsiye ederim. Güvenilir mağazalar haricinde sakın Sahibinden veya Letgo gibi yerlerden sıfır kapalı kutu ayağına ucuza AirPods alma, %95'i sahte. Normal kullanan birisinden ikinci el olarak almanı öneririm. Yine de ben olsam sırf senkronize olsun diye milletin kulağında yıllardır gezmiş dolaşmış ve bataryası düşmüş AirPods 2/3 almazdım, gider sıfır Beats falan bakardım. O da Apple'ın markası olduğu için modelleri yine az çok senkronize çalışıyor.
2. el almam zaten kral yapamam 2. el yani.Dediğiniz beatslere baktım en uygunu bu:
buna en yakın beats 7-8k o kadar da çıkamam,bu beats nasıldır?
harici bu jbl modelini beğendim arada 2.5-3k arasına düşüyor bu nasıldır;
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beats olur belkin olur applela baya uyumlu çalışıyorlar aralıkta airpods 4 4300 civarına geldi italyadan yurtdışında güzel indirimler oluyor ben 100 euroya almıştım tax ile 88 e düştü
Senkronize çalışsın istiyorsanız AirPods tek seçenek bence. Bütçeniz kısıtlıysa 2. el alabilirsiniz.
2. el almam zaten kral yapamam 2. el yani.Dediğiniz beatslere baktım en uygunu bu:
www.trendyol.com

Beats Solo Buds - True Wireless Earbuds - Storm Grey Muvy3ee/a - Fiyatı, Yorumları

Solo Buds - True Wireless Earbuds - Storm Grey Muvy3ee/a yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
www.trendyol.com
www.trendyol.com
buna en yakın beats 7-8k o kadar da çıkamam,bu beats nasıldır?
harici bu jbl modelini beğendim arada 2.5-3k arasına düşüyor bu nasıldır;
www.trendyol.com

JBL Tune 720BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık - Beyaz - Fiyatı, Yorumları

Tune 720BT Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
www.trendyol.com
www.trendyol.com

Beatslerde de çok çakma var, faturasını görmeden ürün alma derim , faturayı gör seri no karsılaştır siteden sorgulat aksi halde çakma ürün alma olasılığın yüksek, jbl anker beats airpods bunların çakması bolca var piyasada

Ucuza ya ikinci el, ya da çalıntı olur. Çakmasını bulup almak bence daha güvenli. Ya da para biriktir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,224
Üyeler
192,959
Son üye
Slippin Jimmy
Geri