ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Beyler ben de bugün sabah Parafly Plat çıkardım ama paraf mobilde kampanya görünmüyor. Garip olan şu. Paraf mobile Logii olmadan baktığımda kampanya görünüyor ama login olduğunda kampanya görünmüyor. Sizde durumlar nasıl siz nasıl katılım sağladınız?
VTN 3404 “e sms attım ordan da tık yok.

Yardımcı olabilecek var mı?
@elano68
Kart basildiktan sonra uygulamada size özel kismina düşüyor. Genelde kart onayindan birkaç gün sonra düşer hocam hemen düşmüyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu kampanya için bugün başvuracağım ama hangi karta başvurmam gerektiğini hala çözemedim. Klasik paraf kart mı parafly mı herkes farklı bişey yazmış
@Myparcae Parafly'a basvurunca 25k₺ üzeri toplamda tüm harcamaya 5k₺ parapuan veriyor. Birde henüz teyidini alamadığımız parafly ile ilk harcamayı vatandan yapınca 20k₺ üzeri tek seferdekl alışverişe 5k₺ daha veriyor. Vatandan gelecek 5k₺ şuan icin bir muamma ama sonuçta parafly'a

evet şimdi bana da tanımlanmış. parafly platinum ile iki kampanyaya da katılım sağladım, gördüğüm kadarıyla tek seferde 25.000 tl değil 31 temmuza kadar toplamda 25.000tlye 5.000 tl parafpara veriliyor. bu parafpara ile ucak bileti almak istersem 10.000tllik alabiliyorum. cok iyi.

ayrıca, parafparalarınız daha değerli diye bi kampanya var paraflytravel.com üzerinden otel rezervasyonu 3 kat daha değerli diyor, yani vatandan 25.000tlye alışveriş yaparsam vatan kampanyası 5.000 parafpara + parafly kampanyası 5.000 tl= 10.000 paraf para. bununla paraflytravel üzerinden 30.000tllik otel rezervasyonu yapabilir miyim yani? :D
@madaforce hocam şuan 10k₺ parafparaya en yakın sizsiniz sanirim. Müjdeli haberi sizden bekliyoruz 😅

Son düzenleme:
@elano68
Kart basildiktan sonra uygulamada size özel kismina düşüyor. Genelde kart onayindan birkaç gün sonra düşer hocam hemen düşmüyor.

@Myparcae Parafly'a basvurunca 25k₺ üzeri toplamda tüm harcamaya 5k₺ parapuan veriyor. Birde henüz teyidini alamadığımız parafly ile ilk harcamayı vatandan yapınca 20k₺ üzeri tek seferdekl alışverişe 5k₺ daha veriyor. Vatandan gelecek 5k₺ şuan icin bir muamma ama sonuçta parafly'a

@madaforce hocam şuan 10k₺ parafparaya en yakın sizsiniz sanirim. Müjdeli haberi sizden bekliyoruz 😅
hocam ben de 5070 ti indirimi bekliyorum vatandan 😅😅

Hayırlısıyla tez zamanda o zaman 😂 bu arada her iki kampanyada gözüküyor ve kampanyaya katıl dediğinizde kampanya takip kısımları açılıyorsa buyuk oranda olur gibi
Kardeşim üzerine hesap açmayı düşünüyorumda hocam. Onun maaşı yok acaba bu kartı veriler mi ? En kötü teminatlı kredi kartı şeklinde açmayı düşünüyorumda sence bu şekilde verirler mi ?

Hocam platinium olması bir şey değiştirmez bence parafly olması onemli. (Yinede MH. Den teyit alın bence) Bu arada kampanya size özel kısmında kart basildiktan sonra gözüküyor. Yani kart onaylandiginda hemen düşmüyor. Onaylandıktan birkaç gün sonra paraf uygulamasinda size özel kısmında gorebilirsiniz

@madaforce Kart basildiktan sonra uygulamada size özel kismina düşüyor. Genelde kart onayindan birkaç gün sonra
Hocam dustu Platinium da olsa geldi kampanya. Hem vatan hem normal 5000 kampyansi geldi

Kardeşim üzerine hesap açmayı düşünüyorumda hocam. Onun maaşı yok acaba bu kartı veriler mi ? En kötü teminatlı kredi kartı şeklinde açmayı düşünüyorumda sence bu şekilde verirler mi ?
@Alpha45 hocam kredi puanı düşük değilse ve diğer bankalarda limit yoksa bankalar genelde veriyorlar. Teminatli kredi kartıda tabii ki şansınızı artırır. Yinede şubelerden bi destek alın onlarda sonuçta insanlara kredi karti nasıl veririmin pesindeler 😅

Hocam dustu Platinium da olsa geldi kampanya. Hem vatan hem normal 5000 kampyansi geldi
@KaraKartall Hocam her iki kampanyayada katılım sağlayabildiniz değil mi.

Para olsada macbook alsak

Hayırlısıyla tez zamanda o zaman 😂 bu arada her iki kampanyada gözüküyor ve kampanyaya katıl dediğinizde kampanya takip kısımları açılıyorsa buyuk oranda olur gibi
evet gözüküyor ayrıca, seçili e ticaret alışverişlerinizde tek seferde 30.000tl üzerine 1.500 tl parafpara, elektronik alışverişine 20.000 tl üstüne 1.000tl olan kampanyalara da katıldım. bunların kesişim kümesi, vatanbilgisayar üzerinden tek seferde 30.000 tl üzeri elektronik alışveriş. bunu yaparsam 1.000+1.500+5000+5000 gelmesi gerek :D 12500 tlyi de parafly platinum oldugum icin 3x yapıp www.paraflytravel.com üzerinden 37500 olarak kullanabiliyorum. yani aldıgım şey bedavaya geliyor hatta üzerine 7500 tl kalıyor :D ama bunların hepsinin birleşmesi çok zor

evet gözüküyor ayrıca, seçili e ticaret alışverişlerinizde tek seferde 30.000tl üzerine 1.500 tl parafpara, elektronik alışverişine 20.000 tl üstüne 1.000tl olan kampanyalara da katıldım. bunların kesişim kümesi, vatanbilgisayar üzerinden tek seferde 30.000 tl üzeri elektronik alışveriş. bunu yaparsam 1.000+1.500+5000+5000 gelmesi gerek :D 12500 tlyi de parafly platinum oldugum icin 3x yapıp www.paraflytravel.com üzerinden 37500 olarak kullanabiliyorum. yani aldıgım şey bedavaya geliyor hatta üzerine 7500 tl kalıyor :D ama bunların hepsinin birleşmesi çok zor
Hocam selam. Hem Parafly hem de Paraf kampyasına katıldığımızda; vatandan 40 bin tl alışveriş yaptık diyelim. 5 artı 5 toplam 10 bin mi geliyor. Kesin bilgi veya deneyen var mı

Hocam selam. Hem Parafly hem de Paraf kampyasına katıldığımızda; vatandan 40 bin tl alışveriş yaptık diyelim. 5 artı 5 toplam 10 bin mi geliyor. Kesin bilgi veya deneyen var mı
Kesin degil hocam teoride öyle. Çünkü kampanyalar birleşmez yazmıyor detay kısmında. Birleşme ihtimali yüksek. Şu anda yapan yok

Bende kartı dün oluştırdım ama kampanyaları kısmında henüz yok vatanın herhangi bir kampanyası. sadece az önce bana özel kampanya tanımlanmış. O da 25 bin tl herhangi bir alışverişte. 5 bin puan veriyor. Vatan vb kısıtlama yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,277
Üyeler
192,990
Son üye
apoyuciken
Geri