Gigabyte Cashback İadelerini Yapmıyor !

Lütfen geri ödeme tutarının TRY 2930.00 banka hesabınıza yatırıldığını unutmayın.
Hesabınızdaki tutarı 3 ila 5 iş günü içinde görebilmelisiniz.
Saygılarımızla,
Promosyonlar ekibi
az önce bu mail geldi
''''''bir umuttur yaşamak''''

Lütfen geri ödeme tutarının TRY 2930.00 banka hesabınıza yatırıldığını unutmayın.
Hesabınızdaki tutarı 3 ila 5 iş günü içinde görebilmelisiniz.
Saygılarımızla,
Promosyonlar ekibi
az önce bu mail geldi
''''''bir umuttur yaşamak''''
mail banada geldi..beklemeye devam

Markaya konu linkini ilettim.
Aylardır ödemesi yapılmayan cashback'in sonunda ödeme bildirimi geldi. Burada konu açtığımız ve DA tarafından markaya iletildiği hafta bunun gelmesini tesadüf olarak görmek çok saf bir davranış olur. Herkese teşekkürler, hakkınızı arayın. En çok sesi çıkmayanı, şamarlıyorlar. Bu devir böyle :D

Arkadaşlar bu mail bize daha öncede geldi ama hala ödenen bişey yok ben bu maili 2. kez alıyorum aylar sonra varmı ödemesi yatan? benimki yatmadı cunku. Sayın donanım arşivi sahibimize youtube üzerinden yorum atıyorum Yalan söylememem gerektiğini ve konulara haftalar önce cevap verdiklerini sorunun çözüldüğünü söylüyor varmı böyle bir cevaptan haberi olan biz boşu boşuna mı etiketliyoruz haftalardır yorum atıyoruz?

NOT : iletmiş ben görmemişim şimdi tüm yorumlara baktımda gördüm. Ama sorun hala çözülmedi hesaba yatan bişey yok yine beklicez aylar oldu bu maili 2. kez alıyoruz mecbur beklicez yapacak bişey yok. @Abdullah Hacıgül görmemişim kardeş cevabını kusura bakma. Teşekkür ederiz.

Arkadaşlar bu mail bize daha öncede geldi ama hala ödenen bişey yok ben bu maili 2. kez alıyorum aylar sonra varmı ödemesi yatan? benimki yatmadı cunku. Sayın donanım arşivi sahibimize youtube üzerinden yorum atıyorum Yalan söylememem gerektiğini ve konulara haftalar önce cevap verdiklerini sorunun çözüldüğünü söylüyor varmı böyle bir cevaptan haberi olan biz boşu boşuna mı etiketliyoruz haftalardır yorum atıyoruz?
Ben daha ödeme almadım, 5 gün yazıyor. Muhtemelen 5 güne gelir.

Ben daha ödeme almadım, 5 gün yazıyor. Muhtemelen 5 güne gelir.
Bu aynı 2. mail bu seferde mailde yazdıkları gün içerisinde gelmezse ayıp koskoca gigabyte markasına. Daha önce asus msi markalarından cashback li ürünler aldım hiç sorun yaşamadım bi tek gigabyte yaşattı. marka soğuttu kendinden.

Benim ödemem bugun itibariyle yattı arkadaşlar her ne kadar bu süreç mide bulandırıcı olsa da aylar sonra yattı. Destek veren yorum atan arkadaşlara da teşekkür ederiz.

Artık korkutan bir hal almaya başladı. Şubat 30'da bile ödeyeceğiz deseler 20xx tarihinde mi derim bu markadan müşterilerimi uzak tutacağım. Amaxon'u tüketici hakem heyetine verdim siz de nereden aldıysanız orayı şikayet edin bu hakkınızı kullanın

benimde yattı darısı yatmayanlara...

Benim cashback yattı. Sonunda

Bir ben kalacağım ve bu ödeme olmayacak öyle görünüyor. Alanlar adına çok sevindim

Geri