❌İndirim Bitti! GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms Monitör 🔥 16.999 TL 🔥 Tekrar Stoklarda

Fiyat farkına bakmadan hangisini alırdınız ?
Bu Fiyata Konudaki Ürünün 32 İnç Modelini Alabiliyorsun Hocam .

F/p Anlamında Her Türlü Gigabyte Alınır Bence .

Bu Fiyata Konudaki Ürünün 32 İnç Modelini Alabiliyorsun Hocam .

F/p Anlamında Her Türlü Gigabyte Alınır Bence .
Şunun için soruyorum. LG Aldım fakat canlı renkler renk gammı olarak bana hangisi daha artı, fp olması önemli değil

TCL Ve İffalcon Dimming Zone Konusunda Samsung'dan Daha Başarılı Bu Bir Gerçek tabii ki .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Değil Hocam .
98 inchte 520 var hocam benim 55 inchte 500+ daha az dimming zone demek inch başına

Fiyat farkına bakmadan hangisini alırdınız ?
Video edit youtube, instagram ve profesyonel fotoğraf çekimleri editi için?
Bu monitor baya kötü diye biliyorum

Valla Abdullah Hocam Değinmemiş Hiç Bende Merak Etmedim Değil ?
Monitörde 2 mod var. 4K modunda çözünürlülüğü ne kadar düşürürseniz düşürün 4K'da aldığınız Hz değerini alıyorsunuz. dual mode switch ile FHD modu yaptığınızda ise görüntü ayarlarında FHD üstünü zaten göstermiyor. yani 4K modunda 4K-2K-FHD-720P açtığınızda 160Hz oluyor. FHD moduna geçildiğinde FHD-720P açtığınızda 320 Hz oluyor.

Konudaki 32inc modelden ara sürelerle ve farklı satıcılardan 5 tane aldım hepsinde 3'ten fazla ölüpixel vardı iade ettim haberiniz olsun. Artık yıldım 27 inc'e şans vereceğim.

MO27U2 en f/p glossy 4.nesil 4k qd oled monitör şu an. Fiyatı ileride artabilir rakibi yok bu fiyatta mat samsung hariç.

Ama ben TV de oynamayı seviyorum 27'' kücük geliyor. Bu yüzden mini LED tv alırdım bu bütçede. Veya biraz daha koyar LG c5 alırdım.
Hocam valla FPS ağırlıklı birde moba ağırlık verdim lol falan bu aralar kerameti lol valo CS2 ets2 vb yarış simülatör bf1 falan oynarım AAA single oyun sevmiyorum sarmiyor beni single oyunlar oled çok övülüyor diye denemek istiyorum açıkçası f/p da aramıyor değilim ama illa f/p de bir yerden kısılıyor yarın öbür gün ah şunu alsaydım daha iyi olurdu da pek demek istemiyorum o yüzden kararsızım 🥲🤣 9070xt var lol CS2 valo ets oynuyorum ağırlıklı 5070ti yada direk 5080 gecesim de var ama mantıksız deniyor forumdan fikir alıyorum ne yapsam vs diye yoksa oled 5080 9850x3d alıp takılırım 🥲🤣 da tatmin etmezse napcam diye düşünüyorum 5090 da maşallah fiyatı 2 ye katlıyor 5080 e göre G65B hem monitör hem TV işlevini yerine getiriyor çok sevdim ürünü mesela

Hocam valla FPS ağırlıklı birde moba ağırlık verdim lol falan bu aralar kerameti lol valo CS2 ets2 vb yarış simülatör bf1 falan oynarım AAA single oyun sevmiyorum sarmiyor beni single oyunlar oled çok övülüyor diye denemek istiyorum açıkçası f/p da aramıyor değilim ama illa f/p de bir yerden kısılıyor yarın öbür gün ah şunu alsaydım daha iyi olurdu da pek demek istemiyorum o yüzden kararsızım 🥲🤣 9070xt var lol CS2 valo ets oynuyorum ağırlıklı 5070ti yada direk 5080 gecesim de var ama mantıksız deniyor forumdan fikir alıyorum ne yapsam vs diye yoksa oled 5080 9850x3d alıp takılırım 🥲🤣 da tatmin etmezse napcam diye düşünüyorum 5090 da maşallah fiyatı 2 ye katlıyor 5080 e göre G65B hem monitör hem TV işlevini yerine getiriyor çok sevdim ürünü mesela
Bu Ürünü Al Gitsin Hocam İkisini Bir Arada Alıyorsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,129
Üyeler
192,888
Son üye
SyphorseiS
Geri