🔥İndirim Green GP600A-GED 600W PSU -1.621 TL (C/CI tier)

Testini bekliyoruz hocam
Delta'nın testleri mi? Şu konuda var:

Konu eskidiğinden bazı şeyler değişti. NTC veyahut MOV yokmuş ünitenin içerisinde. MOV olmadığından voltaj dalgalanmalarına karşın savunmasız kalıyor ünite. Gerilim korumalı bir priz ile kullanılması lazım.

Burda da dolaylı olarak var denebilir.

Green'in burada amatör testi var:

Regülasyon gevşek sadece o anlaşılıyor.

Delta'nın testleri mi? Şu konuda var:

Konu eskidiğinden bazı şeyler değişti. NTC veyahut MOV yokmuş ünitenin içerisinde. MOV olmadığından voltaj dalgalanmalarına karşın savunmasız kalıyor ünite. Gerilim korumalı bir priz ile kullanılması lazım.

Burda da dolaylı olarak var denebilir.

Green'in burada amatör testi var:

Regülasyon gevşek sadece o anlaşılıyor.
hangisini tavsiye edersiniz ? Delta 650 mı green 600w mi ?

hocam piyasadakiler akım korumalı pri olarak geçiyor. voltaj dalgalanmalarına karşı koruma istiyorsanız voltaj regülatörü kullanmalısınız
Hayır, ondan bahsetmiyorum. İçerisinde MOV olan prizlerden bahsediyorum. Clamping değerleri yazıyorsa vardır. MOV ile voltaj regülatörleri çok farklı şeyler.

Voltaj regülatörü şebekenin sıkıntılı olduğu yerler için lazım. MOV çok nadir voltaj dalgalanmaları pik olan yerler için lazım. Örneğin benim bulunduğum bölgedeki şebeke çok problemli değil. 220 - 230V arası gidip geliyor.

Son düzenleme:
Parasına göre çok iyi 650bnl den geçtim çok sessiz cw de yok bnl uçak kaldırıyordu

hangisini tavsiye edersiniz ? Delta 650 mı green 600w mi ?
Yanii ikisininde falsoları var. Aşağıda Delta'nınki yazıyor:

Kablolar eski tip renkli.
NTC veyahut MOV bulunmuyor. İnrush akımı dehşet fazla olmadığınan berbat bir sigorta yoksa evde bir sorun olacağını sanmıyorum ama MOV bir eksiklik.
Boşta fan sesi biraz fazla. Ağır yüklerde ise çok daha fazla. Yaklaşık 52 desibeli buluyor.

Green'in de testleri yok.

Evde elektrik cok gidip geliyor alinir mi ne diyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri