SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,388
Ben de 2300e almıştımYa abi zarar üstüne zarar ettim yaben 2300'den aldım xd
Ben de 2300e almıştımYa abi zarar üstüne zarar ettim yaben 2300'den aldım xd
Testini bekliyoruz hocamProfesyonel testi yok. Amatör regülasyon testi var ama önemli değil. Sadece iç bileşenlere göre yorum yapılıyor.
Delta 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
Delta 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Test isteniyorsa bu model var.
Delta'nın testleri mi? Şu konuda var:Testini bekliyoruz hocam
hangisini tavsiye edersiniz ? Delta 650 mı green 600w mi ?Delta'nın testleri mi? Şu konuda var:
Rehber: Delta GPS-650JB alınır mı?
Herkese merhabalar, Bugün de bu modeli incelemek istedim. Çoğu kişinin Delta markasına karşı önyargılı olduğunu görüyorum. Bana sorarsanız, önyargılı olunması gereken en son markalardan biri Delta’dır. Delta Electronics, 1971 yılında Tayvan’da kurulmuş, güç elektroniği ve enerji yönetimi...www.technopat.net
Konu eskidiğinden bazı şeyler değişti. NTC veyahut MOV yokmuş ünitenin içerisinde. MOV olmadığından voltaj dalgalanmalarına karşın savunmasız kalıyor ünite. Gerilim korumalı bir priz ile kullanılması lazım.
Burda da dolaylı olarak var denebilir.
Green'in burada amatör testi var:
![]()
بررسی پاور گرین مدل GREEN GP600A-GED
یکی از بزرگترین دلنگرانی های کاربران، بخصوص در رده پایه و متوسط، خرید پاور استاندارد و با دوام برای سیستم است. پاوری که بالاترین کارایی را نسبت به قیمتsakhtafzarmag.com
Regülasyon gevşek sadece o anlaşılıyor.
hocam piyasadakiler akım korumalı pri olarak geçiyor. voltaj dalgalanmalarına karşı koruma istiyorsanız voltaj regülatörü kullanmalısınızGerilim korumalı bir priz ile kullanılması lazım.
Hayır, ondan bahsetmiyorum. İçerisinde MOV olan prizlerden bahsediyorum. Clamping değerleri yazıyorsa vardır. MOV ile voltaj regülatörleri çok farklı şeyler.hocam piyasadakiler akım korumalı pri olarak geçiyor. voltaj dalgalanmalarına karşı koruma istiyorsanız voltaj regülatörü kullanmalısınız
Yanii ikisininde falsoları var. Aşağıda Delta'nınki yazıyor:hangisini tavsiye edersiniz ? Delta 650 mı green 600w mi ?
DC-DC içeren bir güç kaynağına göre çok ucuz.Pahalı değil mi?
DC Voltajı nereden alıyor?DC-DC içeren bir güç kaynağına göre çok ucuz.