Yeni Saç Modeli Arıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim.

Kurtbeyss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
198
Saçım şu anda çok uzun (omuzlarıma geliyor, topluyorum). Bir süredir bu modelin bana yakışmadığını düşünmeye başladım. Kekoya benzemeyeceğim, hoş duran saç modelleri nelerdir
NOT: Çok kısa olsun istemiyorum, saçlarım hafif kıvırcık

Wig Cow GIF

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Taper fade yap bayadır kullanıyorum sarışınsan aşırı güzel bişey.

Saçım şu anda çok uzun (omuzlarıma geliyor, topluyorum). Bir süredir bu modelin bana yakışmadığını düşünmeye başladım. Kekoya benzemeyeceğim, hoş duran saç modelleri nelerdir
NOT: Çok kısa olsun istemiyorum, saçlarım hafif kıvırcık
Gemini'a güzel bir prompt yazıp saç modelleri deneyebilirsin hocam harbi seçim yaparken yardımcı oluyor

Kanka rasta tarzı ( Vikinlerdeki Ragnarın saçı gibi ) yakışıyorsa yapabilirsin ama bir süre sonra açmak gerekiyor acıyormuş.

Kanka rasta tarzı ( Vikinlerdeki Ragnarın saçı gibi ) yakışıyorsa yapabilirsin ama bir süre sonra açmak gerekiyor acıyormuş.
onu çok düşündüm, fakat hem çok PAHALI, hem yapımı çok uzun sürüyor hem de can acısı var işte
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gemini'a güzel bir prompt yazıp saç modelleri deneyebilirsin hocam harbi seçim yaparken yardımcı oluyor
ya onu bi 3 4 kez denedimde çok başarılı olamadık maalesef...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Taper fade yap bayadır kullanıyorum sarışınsan aşırı güzel bişey.
aklıma yattı gibi, bu gün gidicem, bi berberimle konuşucam bunu. Teşekkür ederim ❤️

çok kaşındırır hocam bence ya. Yani internette ona benzer şeyler görmüştüm.
https://uk.pinterest.com/pin/medium-hairstyles--36591815717961222/ bende buna benzer model kullanıyorum saçım dalgalı-kıvırcık o yüzden şekillendirici krem kullanıyorum senin çok kıvırcık değilse ihtiyacın olmaz.
hocam çok iyi duruyor. Benim saçımda aynen sizin gibi dalgalı kıvırcık şuan uzunluk olarak buna yüzde 60 falan yakın diyebilirim. Şekillendirici krem olarak ne kullanıyorsunuz ve nasıl bir hareket yapıyorsunuz saçınıza sorabilir miyim?

çok kaşındırır hocam bence ya. Yani internette ona benzer şeyler görmüştüm.

hocam çok iyi duruyor. Benim saçımda aynen sizin gibi dalgalı kıvırcık şuan uzunluk olarak buna yüzde 60 falan yakın diyebilirim. Şekillendirici krem olarak ne kullanıyorsunuz ve nasıl bir hareket yapıyorsunuz saçınıza sorabilir miyim?
Bence hocam böyle ise saçınız Klasik Geriye taranmış(Slick Back)veya Modern Mullet yakışır size.

Geri