Acer Teknik Servis Sorunu ve Umursamazlığı

TqCNZ

80+
Reaksiyon skoru
9
Acer Nitro 16 AN42 model laptopumu teknik servise 2/4/2026 tarihinde kargoya verdim 3/4/2026 tarihinde oraya ulaştı. Sürekli aradım geçiştirdiler kayıt bile 8/4/2026 tarihinde anca açıldı. Yaklaşık bilgisayarı göndereli 14 gün oldu aradığımda hala işlem sırası bekleniyor diyor ne kadar daha beklicem daha sorun tespiti bile yapılmadı ne zaman tamir edilip gönderilir yksye hazırlanıyorum, bilsem parasıyla başka yerde tamir ettirirdim bu kadar berbat bir servise sırf bedava garantiden yararlanıcam diye 1 ayımı mahvetmezdin. Cidden söylenilen kadar varmış acer pişmanlıktır.

Nereye gönderirsen gönder senaryo benzer olacaktı. 20 iş günü içerisinde geri gelmesi gerek, gelmezse THH şikayeti oluşturabilirsin.

Acer Nitro 16 AN42 model laptopumu teknik servise 2/4/2026 tarihinde kargoya verdim 3/4/2026 tarihinde oraya ulaştı. Sürekli aradım geçiştirdiler kayıt bile 8/4/2026 tarihinde anca açıldı. Yaklaşık bilgisayarı göndereli 14 gün oldu aradığımda hala işlem sırası bekleniyor diyor ne kadar daha beklicem daha sorun tespiti bile yapılmadı ne zaman tamir edilip gönderilir yksye hazırlanıyorum, bilsem parasıyla başka yerde tamir ettirirdim bu kadar berbat bir servise sırf bedava garantiden yararlanıcam diye 1 ayımı mahvetmezdin. Cidden söylenilen kadar varmış acer pişmanlıktır.
Bende tam tersi oldu ben pc yi teslim ettim eve donerken metroda aradilar ram problemli degistirildi gelip alabilirsiniz diye.

Bugün arayıp sorduğum zaman anakart değişimi için parça bekleniyor dendi işleme alınmış ancak anakart yurt dışından gelecekmiş o ne kadar sürer bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri