❌İndirim Bitti! GIGABYTE M27UP 27″ 4K 160Hz - FHD 320Hz 1ms Monitör 🔥 16.999 TL 🔥 Tekrar Stoklarda

pahalı, normalde 15k ya satılan bir ürünüdü;

17k buna vereceğine bu fiyata öğrenci indrimi ile 180hz qhd oled satılıyor, şu an olmasa bile yakında 18 e filan düşer.

pahalı, normalde 15k ya satılan bir ürünüdü;

17k buna vereceğine bu fiyata öğrenci indrimi ile 180hz qhd oled satılıyor, şu an olmasa bile yakında 18 e filan düşer.
Bu Fiyat Stokları Hızlı Bittiği İçin , Ve Üstünden 3-4 Hafta Geçip Tekrardan Stoğa Geldiği İçin Olabilir Mi Sence ?

14 yaşındaki oğlum için bir sistem kurdum 5070 ti li. Monitör eksik kaldı ve şu ana kadar hiç araştırmadığım ve bilgi sahibi olmadığım bir konu. Acelem yok aslında satın almak için (sınav sonrası oynayacak) ama alınır derseniz bu monitör şimdiden alayım diye düşünüyorum. Daha çok cs ve valorant oynuyor birde hikayeli red dead diye bir oyun.

14 yaşındaki oğlum için bir sistem kurdum 5070 ti li. Monitör eksik kaldı ve şu ana kadar hiç araştırmadığım ve bilgi sahibi olmadığım bir konu. Acelem yok aslında satın almak için (sınav sonrası oynayacak) ama alınır derseniz bu monitör şimdiden alayım diye düşünüyorum. Daha çok cs ve valorant oynuyor birde hikayeli red dead diye bir oyun.
Bence Alıp Süpriz Yapabilirsiniz Hocam .

Stokları Hızlı Biten Bir Ürün .

Ne kadardı hocam o
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatan İndirimi İle Almıştınız Kesin :)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatan İndirimi İle Almıştınız Kesin :)
Evet benden sorma 39k ya kadar düştü.

Bu paraya almam ya bu paraya oled veya miniled deneyimlemek lazım artık

G5 veya xiaomi G olabilir

Geri