Beyler sıfır g300s bulamıyorum nerden hangi sitelerden bulabilirim yurtdışı yurtiçi farketmez
Minecraft ta 1.8 pvpisini çok seviyorum sonoyuncu sunucusunda aşırı gelişmiş makro ayarları var ondan10 yıl önceki mouse özel bi sebebi var mı
karaborsa nedir diye sorana bu ilanı gösterin direkt.
SBALSBELRBDLDBSkaraborsa nedir diye sorana bu ilanı gösterin direkt.
hocam 0 olarak şuan satan yok karaborsa ürünü 10 yaşında mouse normal canım ülkemin pırlanta zekalıları sağolsunasla alınmaz 3k ne
illa ki başka seçenekler vardır aynı makro diğer logitech modellerine olmuyo mu meselaHarbi 3k ne bütçeyi görmezden gel Shladbeldbd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Minecraft ta 1.8 pvpisini çok seviyorum sonoyuncu sunucusunda aşırı gelişmiş makro ayarları var ondan
o koysun 3k ya alınmaz asla istediği kadar olmasın bulunmaz hint kumaşı mı bu alternatifi bulunur. ha alan varsa elimde kelepir köprü var sjknbdfvlşksdnflkghocam 0 olarak şuan satan yok karaborsa ürünü 10 yaşında mouse normal canım ülkemin pırlanta zekalıları sağolsun
Bloody makrolu farelerine bakın. Halen kullanan çok büyük bir kitle var. Hangi mouse makroya uygun bilmiyorum ama, bloody makro ayarı falan diye aratınca videolar çıkıyordu. Ortalama fiyatları ₺800-2000 arası değişiyor farelerinin.Harbi 3k ne bütçeyi görmezden gel Shladbeldbd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Minecraft ta 1.8 pvpisini çok seviyorum sonoyuncu sunucusunda aşırı gelişmiş makro ayarları var ondan