🔥İndirim Bosch Darbeli Matkap + Takım Çantası 1.936 TL🔥 (Peşin Fiyatına 9 Taksit)🔥

Mutfakta tadilat için elektrikçi 10K istedi. Bende
Einhell 620 kırıcı delici aldım. o zaman 2K para vermiştim fayans, anahtar kasası yeri korniş takmak için kullandım ev için çok kullanışlı tavsiye ederim.
yanında kendi takımları da gelmişti o zaman apartmanın ortak ürünü gibi oldu lazım olan benden istiyor :)

Bununla armuttaki basit işlere gidilir mi
Matkaplar tek bir dişliye sahiptir, torklu vidalamalar ise araba gibi şanzuman ve grup dişlisine sahiptir. Vida vidalarken matkap gücü aktarım şekli ile hem vida başını daha çabuk yalama eder hemde 5.0×70 gibi vidalar dişli sisteminde ciddi yüke sebep olur. Daflong türevi replika denebilecek ancak metal dişli şanzumana sahip bir ürünü ek olarak önerebilirim.

Matkaplar tek bir dişliye sahiptir, torklu vidalamalar ise araba gibi şanzuman ve grup dişlisine sahiptir. Vida vidalarken matkap gücü aktarım şekli ile hem vida başını daha çabuk yalama eder hemde 5.0×70 gibi vidalar dişli sisteminde ciddi yüke sebep olur. Daflong türevi replika denebilecek ancak metal dişli şanzumana sahip bir ürünü ek olarak önerebilirim.
Küçük bir şarjlı alırım vidalamaya ihtiyacı olmaz. Kırma için. Yeni tesisat veya ek sıva altı priz için

bununla vidalama yapılır mı şarjlı almak yerine kablolu almayı düşünüyorum ev işlerinde hem vidalama hem delme için kullanmak amacıyla

Banyo ve wc zemindeki fayansları kırma işini becerebiliyor mu bilen var mı?

bununla vidalama yapılır mı şarjlı almak yerine kablolu almayı düşünüyorum ev işlerinde hem vidalama hem delme için kullanmak amacıyla
Yapılıyor ama alet ağır ve büyük bir süre sonra yoruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Banyo ve wc zemindeki fayansları kırma işini becerebiliyor mu bilen var mı?
Beceriyor kırdım ama benim fayansları çekiçle bile kırardım sanırım 😅

Geri