kullanıcı kaynaklı demelrı muhtemel bendede q30 modleı var kualklıgın logosunun oldugu yer rengı atmıştı kullancıı kaynaklı demışlerdı
bencede oyle yapın umarım garantı ıle degışırler![]()
683iify.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 18 Nisan 2026 tarihinde yüklendi, 4032×3024 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: 683iifyhizliresim.com
Bu şekilde gözüküyor en kötü bir daha arayım durumu anlatayım ücret çıkabilir derlerse ona göre kendim alıp yaparım
Arayım bakalımbencede oyle yapın umarım garantı ıle degışırler
direkt hepsiburadayı aradım durumu anlattım kulaklığın git gel yapmasını istemediğimi ücret çıkıp çıkmayacağını sordum 500-600tl ye pad satıyorlar aynı kalitede mi bilemem ama en azından değişim yapacaksam aklımda olsınbencede oyle yapın umarım garantı ıle degışırler
orjınal degılse muhtemelen degıldırArayım bakalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
direkt hepsiburadayı aradım durumu anlattım kulaklığın git gel yapmasını istemediğimi ücret çıkıp çıkmayacağını sordum 500-600tl ye pad satıyorlar aynı kalitede mi bilemem ama en azından değişim yapacaksam aklımda olsın
orjınalı zor bulman ama ıstersen şansını dene yınede belkı demezlerOrijinal olanını nasıl alabilirim kardeşim kullanıyor kulaklığı yüksek ihtimalle kullanıcı hatası derler dediniz git gel yapmasını istemem o zam
Bu üründeki pedler deri anç yi daha güzel sağlasın diye garantide ücret çıkma ihtimali yüksek çakmasını 500-600 den veriyorlar iyi emsalini bulup alıcam yapacak bir şey ypkGarantiden de değiştirebilirsin ama kumaş ped bul onu tak kendin.
Daha konforlu oluyor kumaş ped ama dediğin gibi çok ses alıyor.Bu üründeki pedler deri anç yi daha güzel sağlasın diye garantide ücret çıkma ihtimali yüksek çakmasını 500-600 den veriyorlar iyi emsalini bulup alıcam yapacak bir şey ypk