Son Günlerde Kafa Dağıtmak İçin Playlist

ya9i2

80+
Reaksiyon skoru
1
Son günlerde olanlardan dolayı kafa dağıtmak isterseniz bu playliste başvurabilirsiniz gayet güzeldir kendim hazırladım baya iyi parçalar var içinde

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar öneriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Sana takipçi gönderdim kral ne zaman gelir bilmiyom ama 1 hafta falan sürebilir belki bazen uzun sürüyor

ahmet kaya yokmu

Şunu koy diyemem ama Kendrick lamarı çok geç keşfeden biri olarak superbowldan beri dinliyorum ekime kadar spotifyda 166k globalde 61. dinleyicisi olmuştum şarkılarının hepsi müthiş hepsi ayrı güzel Mr Morale and The Big Steppers albümünden Worldwide Steppers hariç hepsini ayrı seviyorum baştan sonra 1-2 kere dinleyip aralarından seçim yapabilirsin

Olum GT yapsana la spotiden o kadar bot attık,
hesabını at yapıyım bakmıyorum spotify takipçilerime
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şunu koy diyemem ama Kendrick lamarı çok geç keşfeden biri olarak superbowldan beri dinliyorum ekime kadar spotifyda 166k globalde 61. dinleyicisi olmuştum şarkılarının hepsi müthiş hepsi ayrı güzel Mr Morale and The Big Steppers albümünden Worldwide Steppers hariç hepsini ayrı seviyorum baştan sonra 1-2 kere dinleyip aralarından seçim yapabilirsin
dinlemekte sıkıntı yok ama ben bir albümü baştan sona birden dinleyince hangi şarkı iyi hangisi kötü karışıyo genelde sindire sindire dinliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,602
Üyeler
192,754
Son üye
enricomaggi22
Geri