Karizlovem
80+
- Reaksiyon skoru
- 186
Merhaba, CS2'de haftalık görevler nedir?
Son düzenleme:
basit bir anti cheat olan VAC'a yakalanacak bir exe makro zart zurtun yoksa reporttan ban yemezsinMerhaba, CS2 oynarken normalde o kadar iyi oynamıyorum ama AK-47 varken hs olarak karşı takımın 2-3 adamını vurdum kafadan, bir de birbirine yakındı bu kişiler. Ben bile nasıl olduğunu anlamadım açıkcası o an o kadar iyi vurdum. karşı takım hemen Türk olduğu için hile olduğumu söylediler ve reportlamışlar dediklerine göre. O konuşmalar arasında birisi ''kullanıcı adımı söyleyip senin hesap *** oldu'' şeklinde bir yazı yazdı, normalde böyle vuran birisi değilim ama bir problem yaşar mıyım acaba? Öyle söyleyince biraz tedirgin oldum açıkcası.
Gerçekten hile kullananlar ban yemiyor senin yiyeceğini sanmam ama en kötü hesabın yeşilse kırmızıya döner reportlanan adamlar karşına veya takımına gelirMerhaba, CS2 oynarken normalde o kadar iyi oynamıyorum ama AK-47 varken hs olarak karşı takımın 2-3 adamını vurdum kafadan, bir de birbirine yakındı bu kişiler. Ben bile nasıl olduğunu anlamadım açıkcası o an o kadar iyi vurdum. karşı takım hemen Türk olduğu için hile olduğumu söylediler ve reportlamışlar dediklerine göre. O konuşmalar arasında birisi ''kullanıcı adımı söyleyip senin hesap *** oldu'' şeklinde bir yazı yazdı, normalde böyle vuran birisi değilim ama bir problem yaşar mıyım acaba? Öyle söyleyince biraz tedirgin oldum açıkcası.
korkma o zaman bir şey olmazYani çok da iyi oynamıyorum ayda yılda böyle vuruş yaptım, haftalık görev için oyunumu oynar çıkarım o şekilde, hiç öyle şeylere bulaşmadım bu zamana kadar.
Yok kral bi şey olmaz, 4k saatim var yan hesapta kasa almak için maç atıyorum 40 45 vuruyorum hile diyorlar 100 kere reportluyorlar ban yemedimTeşekkür ederim hocam, sağ olasın. Maç tekrarı kayıdı da bu şekildeydi. @dnzz @hakanoncul9 @san_ozsaho