CS2'de haftalık görev ödülleri nedir?

Merhaba, CS2 oynarken normalde o kadar iyi oynamıyorum ama AK-47 varken hs olarak karşı takımın 2-3 adamını vurdum kafadan, bir de birbirine yakındı bu kişiler. Ben bile nasıl olduğunu anlamadım açıkcası o an o kadar iyi vurdum. karşı takım hemen Türk olduğu için hile olduğumu söylediler ve reportlamışlar dediklerine göre. O konuşmalar arasında birisi ''kullanıcı adımı söyleyip senin hesap *** oldu'' şeklinde bir yazı yazdı, normalde böyle vuran birisi değilim ama bir problem yaşar mıyım acaba? Öyle söyleyince biraz tedirgin oldum açıkcası.
basit bir anti cheat olan VAC'a yakalanacak bir exe makro zart zurtun yoksa reporttan ban yemezsin

Merhaba, CS2 oynarken normalde o kadar iyi oynamıyorum ama AK-47 varken hs olarak karşı takımın 2-3 adamını vurdum kafadan, bir de birbirine yakındı bu kişiler. Ben bile nasıl olduğunu anlamadım açıkcası o an o kadar iyi vurdum. karşı takım hemen Türk olduğu için hile olduğumu söylediler ve reportlamışlar dediklerine göre. O konuşmalar arasında birisi ''kullanıcı adımı söyleyip senin hesap *** oldu'' şeklinde bir yazı yazdı, normalde böyle vuran birisi değilim ama bir problem yaşar mıyım acaba? Öyle söyleyince biraz tedirgin oldum açıkcası.
Gerçekten hile kullananlar ban yemiyor senin yiyeceğini sanmam ama en kötü hesabın yeşilse kırmızıya döner reportlanan adamlar karşına veya takımına gelir

Hile kullanmiyorsan sorun yok. Cs de son donem iyice berbat olmaya basladi hile smurf ve ucubeler denk geliyor.

10 yıldır sürekli reportlanıyorum hiçbir şey de olmadı silvere göre herkes hile

Hangi günler alabiliyoruz?

Son düzenleme:
Yani çok da iyi oynamıyorum ayda yılda böyle vuruş yaptım, haftalık görev için oyunumu oynar çıkarım o şekilde, hiç öyle şeylere bulaşmadım bu zamana kadar.
korkma o zaman bir şey olmaz

Akıllarınca velet korkutuyorlar. Bi halt olmaz.

Bizim arkadaş ssg ile dust 2 mid door'dan kapı arkası headshot attığından birkaç günlük ceza yemiştik. Hile falan kullanmıyordu ama beraber maça girdiğimiz için bana bile birkaç günlük ceza gelmişti.

Hangi zaman ödüller?

Son düzenleme:
Ben iyi oynayamıyorum ama bazen şansa çok üst seviye oyuncuların yapamayacağı vuruşlar yapıyorum daha ban yemedim. Bildiğin ak ile koşarken rastgele tariyip uzaktan iki kisiyi indirmisligim var. Dust2 de usp ile shorttan gelen adamlara sıkıyordum kaçmak için ve o attığım 4 mermi ile 4 kill aldım. Hilenin bile yapamayacağı vuruşlar yaptım reportlanmadim. Yani gayet normal değil mi hile ban yemiyor ben mi yicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,818
Üyeler
193,139
Son üye
memreclskn
Geri