C Clows 80+ Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 2 Dün, 05:35 #1 seçkinim var 3 hesaptan drop kasıyordum barı doldurmuş olmama rağmen haftalık drop gelmedi sizce neden olabilir dosya bütünlüğünü doğruladım ancak markete girdiğimde bar başında gözüküyor ödülüm gelmiyor
seçkinim var 3 hesaptan drop kasıyordum barı doldurmuş olmama rağmen haftalık drop gelmedi sizce neden olabilir dosya bütünlüğünü doğruladım ancak markete girdiğimde bar başında gözüküyor ödülüm gelmiyor
A Adaçetin 80+ Katılım 29 Eylül 2025 Mesajlar 217 Reaksiyon skoru 62 Dün, 05:37 #2 Steam'le ağ bağlantısı kesildiğinde oluyor bu. Oyunu yeniden başlat.
C Clows 80+ Katılım 3 Ekim 2025 Mesajlar 32 Reaksiyon skoru 2 Dün, 05:52 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Adaçetin yazmış: Steam'le ağ bağlantısı kesildiğinde oluyor bu. Oyunu yeniden başlat. Devamı için tıklayın... yaptım ancak düzelmedi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 05:53 Clows yazmış: yaptım ancak düzelmedi Devamı için tıklayın... hatta bilgisayarı bile yeniden başlattım
Adaçetin yazmış: Steam'le ağ bağlantısı kesildiğinde oluyor bu. Oyunu yeniden başlat. Devamı için tıklayın... yaptım ancak düzelmedi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Dün, 05:53 Clows yazmış: yaptım ancak düzelmedi Devamı için tıklayın... hatta bilgisayarı bile yeniden başlattım