İphone 17 sarj hakkında yardım

CharlesDoBronx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
958
Arkadaşlar alalı 5-6 gün oldu hatta buraya da yazmıştım alınır mı tarzı yorumlar. Aldım şuan da çoğu şeyden memnunum ama pil konusu kafamı karıştırdı.
Şuan hep günde 1 kere takıyorum 20-80 arası takıyorum ama yoğun kullanım değil iken.
Öncelikle 20-80 yapsam ama günde 1 veya 2 şarja taksam sorun çıkartır mı mesela pil yüzdesi olarak

Artı olarak aşağıda çok yoğun olmadan kullanım hareketlerim buna ne dersiniz bir sıkıntı var mı?

Ekler

• iphone 17.webp
    iphone 17.webp
    46.2 KB · Hit: 35
  • iphone 177.webp
    iphone 177.webp
    44.9 KB · Hit: 31
  • iphone 1777.webp
    iphone 1777.webp
    45.7 KB · Hit: 33
Arkadaşlar alalı 5-6 gün oldu hatta buraya da yazmıştım alınır mı tarzı yorumlar. Aldım şuan da çoğu şeyden memnunum ama pil konusu kafamı karıştırdı.
Şuan hep günde 1 kere takıyorum 20-80 arası takıyorum ama yoğun kullanım değil iken.
Öncelikle 20-80 yapsam ama günde 1 veya 2 şarja taksam sorun çıkartır mı mesela pil yüzdesi olarak

Artı olarak aşağıda çok yoğun olmadan kullanım hareketlerim buna ne dersiniz bir sıkıntı var mı?
İlk başta çok kafaya takmıştım temmuzdan bu yana 100 dü geçen hafta 99 1 gün sonrada 98 e düştü artık çokta takmıyom

IMG_1728.webp

Pil olarak kötü bugün %25 wifi %75 hücresel kullandım görüntülü görüşme falan da yaptım 10 dk bu şekilde gitti
Hücreselde pil 2 kat hızlı gidiyor 5g 4g farketmiyor wifi da baya iyi
Genel olarak ios kaynaklı bence pil sıkıntısı var

İlk şarjları 0-100 yapmaya çalış ki pil kalibre olsun. Onun dışında sana yetiyorsa 20-80 kullanabilirsin her yerde rahat şarja takabilirim dersen kafana göre tak ara şarjın zararı yok yani çok önemli değil.

Ek olarak 20-80 beni kurtarmıyor diyorsan da şarjı 100 yap geç sadece %10 altında çok tutmamaya çalış, 5 bin liralık pil 3 yılda değil de 4 yılda eskisin diye o kadar abartmaya gerek yok.

İlk başta çok kafaya takmıştım temmuzdan bu yana 100 dü geçen hafta 99 1 gün sonrada 98 e düştü artık çokta takmıyom
Pil olarak kötü bugün %25 wifi %75 hücresel kullandım görüntülü görüşme falan da yaptım 10 dk bu şekilde gitti
Hücreselde pil 2 kat hızlı gidiyor 5g 4g farketmiyor wifi da baya iyi
Genel olarak ios kaynaklı bence pil sıkıntısı var
İlk şarjları 0-100 yapmaya çalış ki pil kalibre olsun. Onun dışında sana yetiyorsa 20-80 kullanabilirsin her yerde rahat şarja takabilirim dersen kafana göre tak ara şarjın zararı yok yani çok önemli değil.

Ek olarak 20-80 beni kurtarmıyor diyorsan da şarjı 100 yap geç sadece %10 altında çok tutmamaya çalış, 5 bin liralık pil 3 yılda değil de 4 yılda eskisin diye o kadar abartmaya gerek yok.
Ekran süresi olarak az değil mi hocam onu pek anlayamadım yoksa attığım resimlere göre normal mi

aldığımdan beri 20-80 kullanıyorum hala pil %100 ama çok takma kafaya 5kya orijinal değişiyorlarmış vallaha kafa takmaya değmez

4 gün önce 2. El 16 pro max aldım, aldığımda 499 devir 95 pildi, yoğun kullanım, günde 3 saat sosyal medya, 3 saat dizi, 3 saat genel kullanım vb olmasına rağmen devir daha bugün 501 oldu, yoğun kullanıma rağmen 20-80 ile bir günü rahat çıkarıyor, pil sağlığını neredeyse etkilemiyor, 2 günde ortalama +1 devir ekleniyor. Günde ortalama 2 kez şarja takıyorum. 17 serisinde düz modelde var mı bilmiyorum ancak vapor chamber ekstra soğutma da sağladığı için pil muhtemelen doğru adaptör kabloyla çok daha uzun süre gidecektir, şuanki verilere göre mesela tahminimce pil 95 cihazım 3-4 yıl sonra ancak 80 in altına düşecek, dikkat etmen gerekenler şarjda olmasa bile sıcaklık, şarjı gerekmedikçe 20 nin altına düşürmemen ve doğru adaptör kablo kullanman, ben 17 pro maxin kutudan çıkma orjinal kablosu + spigen 27 watt adaptör kullanıyorum

valla çok takılma hocam böyle şeylere, ihtiyacın olduğunda kullan sadece telefon kapanmasın pil bittiği için ona dikkat et edebildiğin kadar devam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,983
Üyeler
193,217
Son üye
pepe4463
Geri