Ekran Kartında Al Sat yapsam yararmı

Reaksiyon skoru
2
dostlar sarı site de falan 2. el kullanılma yan ekran kartlarını alsam temizlesem termal macununu sıksam genel bakım yapıp değerlerini düzeltip satsam kar ım olurmu ?

Zannetmiyorum çok nadir kelepir ilanlar düşüyor genel olarak takipteyim ki anlamayan çoğu kişi de içi açılmış karta yanaşmıyor

Zannetmiyorum çok nadir kelepir ilanlar düşüyor genel olarak takipteyim ki anlamayan çoğu kişi de içi açılmış karta yanaşmıyor
hocam şöyle küçük bütçeyle öğrenci işi al sat yapmak istiyorum ilgi alanım geniş herhangi bir öneriniz varmı acaba alım satım ile ilgili ?

Sorunlu kart gelirse napcam

Ekran kartından para kırıp bişeyler elde etmekle malesef iyi gelir elde edilemez

30 bin liraya kartı aldın
1.000₺ masrafın oldu diyelim (macun + komple pedler)

31.000₺. Sen bunu minimum 35’e satacaksın ki sarı sitedekiler genelde ölücü olur pazarlıksız ürün almazlar düz fiyata satmak zordur düşecek o fiyat 34 e vs bi tomar uğraş dur. Pazarlıksız son desen alıcıları cezbetmez,

E 30.000₺ lik karta 37-38 yazacanki kafandaki rakama düşsün, bu seferde 37-38 e çıkınca bir üst modelin 2. Elleri gözükmeye başlayacak

Kısacası faydasız. Her hafta (ki zannetmiyorum) 4.000₺ karla kart satmaya çalışsan aylık 16.000₺ kar yapar. Mesela benim aylık harcamam taksitlerim vs zaten 15.000₺. O para birikemeden duman olur gider :)

Hocam illa sahibinden de birşeyler yapmak istiyorsan 15-25 butcelik sistemler oluşturup satabilrsin parçaları tek tek uyguna alıp birleştirip sistem haline getirebilirsin parçalar kelepir denk gelirse kar etme şansın var.

Dolandırıcı kaynıyor 2. Kart eline geçmeden aç kalırsın sitelerdeki param güvende sistemleri iki tarafı bile korumuyor 2 kere pini kırık işlemci ve sahte ramle keklendim işin komik kısmı beni dolandıran herif benden aldığı para ile 3070 aldı oda bozuk çıktı elinde patladı :D

Riskli iş bence miningli kart gelirse elinde kalabilir
Doğru diyor , miningli veya sıkıntılı kartları farketmeden aldın mı elinde kalır.
Yanlış bilmiyorsam param güvende ile satınca bir şey olursa sorumlu sarı sitede olmuyor kendi aranızda halletmeniz gerekiyor , anca kapıdan gidip alman lazım .

Millet açılmış ekran kartlarına pek yanaşmıyor ve açtıktan sonraki bakımlarını doğru düzgün yapmazsan performans kaybı olabilir ekran kartında.

Parça toplayıp sistem satmakta pek mantıklı değil gibi , elinde çok parça olacak ki böyle toplayıp satacan anca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartından para kırıp bişeyler elde etmekle malesef iyi gelir elde edilemez

30 bin liraya kartı aldın
1.000₺ masrafın oldu diyelim (macun + komple pedler)

31.000₺. Sen bunu minimum 35’e satacaksın ki sarı sitedekiler genelde ölücü olur pazarlıksız ürün almazlar düz fiyata satmak zordur düşecek o fiyat 34 e vs bi tomar uğraş dur. Pazarlıksız son desen alıcıları cezbetmez,

E 30.000₺ lik karta 37-38 yazacanki kafandaki rakama düşsün, bu seferde 37-38 e çıkınca bir üst modelin 2. Elleri gözükmeye başlayacak

Kısacası faydasız. Her hafta (ki zannetmiyorum) 4.000₺ karla kart satmaya çalışsan aylık 16.000₺ kar yapar. Mesela benim aylık harcamam taksitlerim vs zaten 15.000₺. O para birikemeden duman olur gider :)
Birde İstanbul tarzı bir şehirde oturmuyorsan kim senden görüpte alacak

Doğru diyor , miningli veya sıkıntılı kartları farketmeden aldın mı elinde kalır.
Yanlış bilmiyorsam param güvende ile satınca bir şey olursa sorumlu sarı sitede olmuyor kendi aranızda halletmeniz gerekiyor , anca kapıdan gidip alman lazım .

Millet açılmış ekran kartlarına pek yanaşmıyor ve açtıktan sonraki bakımlarını doğru düzgün yapmazsan performans kaybı olabilir ekran kartında.

Parça toplayıp sistem satmakta pek mantıklı değil gibi , elinde çok parça olacak ki böyle toplayıp satacan anca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde İstanbul tarzı bir şehirde oturmuyorsan kim senden görüpte alacak

1 ekran kartını şehir dışına, 2 ekran kartını şehir içinde sattım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,147
Üyeler
192,892
Son üye
Mamayaro
Geri