N11 uzun süre alışveriş yapmamışlara özel 750 TL ye 250 TL indirim

Reaksiyon skoru
87
n11 de kuponlarım kısmına bakın uzun süre alışveriş yapmadıysanız sizede vermiştir kuponu muhtemelen

1776589316410.webp

Ben n11 den alışveriş yapmaya korkar oldum. Kafalarına göre hesap kapatıyorlar.
Bir keresinde taksit ve kupon denemesi yaparken ödeme adımına birçok kez girip geri döndüm. Sonraki gün hesabı kapattılar. Sordum güvenlik sebebi ile diyorlar, dedim sorun yok ben yaptım. Olsun açamıyoruz demişlerdi. Sonrasında kıza rica ettik de zar zor açtırdık, o gündür çok mecbur kalmadıkça uğramıyorum.

Bir keresinde taksit ve kupon denemesi yaparken ödeme adımına birçok kez girip geri döndüm. Sonraki gün hesabı kapattılar. Sordum güvenlik sebebi ile diyorlar, dedim sorun yok ben yaptım. Olsun açamıyoruz demişlerdi. Sonrasında kıza rica ettik de zar zor açtırdık, o gündür çok mecbur kalmadıkça uğramıyorum.
o nasıl birşeymiş ya baya saçma

N11 trendyol adamı uğraştırıyor, insanı kanser ediyor. Zorda kalmadıkça bir şey almayın.

N11 den en son 14 ay önce alışveriş yapmışım.
Green 450W 80+PSU çekiyorum ben 741 TL ye geldi. Adamlar PSU nun içine 6 tane sata güç bağlantısı koymuşlar. Kablolarıda siyah zaten 1660S ile çalışacak. Birde sfx yapsalar şunları süper olacak. Mini mini pc ler toplarız.
https://hizliresim.com/3pqxwvy

Son düzenleme:
Bende kupon var mı diye hesapları kontrol ediyordum. Birine bir türlü giriş yapamadım. Kapattılar mı acaba :)

en son geçen sene temmuzda yapmışım girip bakayım dedim bir şey çıkmadı. Farklı bir şekilde mi alınıyor?

Son zamanlarda çok spesifik şeylere ihtiyaç duyduğum için e-ticaret siteleri çaresiz kalıyor. N11'den yıllar önce bir defa alışveriş yapmayı denemiştim, onu da iptal ettim. Çok ucuz bir şey diye kargoya vermemişti satıcı muhtemelen.

Geri