E-616
80+
- Reaksiyon skoru
- 269
Honor 400 o fiyati haketmiyorAynen hocam kullanım kısıtlı yani oyun falan da olmadığından telefon ömrünün yine görece daha uzun olacağını düşünüyorum. Fotoğraf ve video için kullanılacak dediğim konu da influencer gibi düşünmeyin, ara sıra dışarı çıktıkça işte manzara fotosudur basit fotoğraflar yani. Sosyal medyada biraz fazla zaman geçirilecek o kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam honor 400 teknik donanım anlamında a56 nın baya üstünde zaten epeyden baktım karşılaştırmasına fakat ne hikmetse kimse honor 400 ü önermiyor çin menşei bir marka olduğundan. Bu biraz sığ bir düşünce farkındayım da cidden kronik vs. bir sorunu olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
Bakıyorum hocam listeme ekledim.
Honor 400'un fiyati gereksiz artti ayrica malzeme kalitesi de iyi degil. Nothing phone 3a 3a pro bunlarin kameralarina bakarsan gayet iyi. Ayrica yazilimi da saglam. https://m.gsmarena.com/nothing_phone_3a-review-2811p5.phpAynen hocam kullanım kısıtlı yani oyun falan da olmadığından telefon ömrünün yine görece daha uzun olacağını düşünüyorum. Fotoğraf ve video için kullanılacak dediğim konu da influencer gibi düşünmeyin, ara sıra dışarı çıktıkça işte manzara fotosudur basit fotoğraflar yani. Sosyal medyada biraz fazla zaman geçirilecek o kadar.
Hocam honor 400 teknik donanım anlamında a56 nın baya üstünde zaten epeyden baktım karşılaştırmasına fakat ne hikmetse kimse honor 400 ü önermiyor çin menşei bir marka olduğundan. Bu biraz sığ bir düşünce farkındayım da cidden kronik vs. bir sorunu olabilir mi diye düşünmüyor değilim.
Bakıyorum hocam listeme ekledim.