🔥İndirim World Mobil | Apple & Microsoft Harcamalarında 300 TL İade

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,477
Ön Not: Ayın 20'si kampanyalar yenilendi. Steam kampanyası da haricen olabilir, bende çıkmadı ama siz kontrol edin.

World mobile giriş yapın, fırsatlara gidip Apple diye aratın. Alttaki kampanya gözüküyorsa size de tanımlanmıştır. En alttan "katıl" tuşuna basmayı unutmayın. Mastercard şart. 20 Nisan / 19 Mayıs tarihleri arasında; Apple AppStore ve Microsoft ödemelerinde geçerli. Oyun / uygulama alabilir ya da 300 lira bakiye yükleyebilirsiniz. Microsoft tarafı da aynı. 300 lira harcıyorsunuz aynı tutar aynen geri yatıyor. Kampayaya basıp detayları okuyun.

1776688766936.webp

2 gün aldıktan sonra farkettim benim kart VISA'ydı :) . Sadece mastercard olması üzdü

Normalde her seferinde bana geliyordu bu sefer gelmemiş

cheat gpt dahil mi? gpt yi ucuza nasıl alırız ?

bunun için sadece gittim yapıkredi gold kredi kartı aldım mastercard hahahaha. Yenilenmiş alalım hemen teşekkürler konu için (yenilenmemiş baktım ama şu an bende)

Son düzenleme:
3 hesaptan sadece bir tanesine gelmiş, yavaş yavaş azaltıyorlar sanırım kampanyaya katılan sayısını. Haber veren arkadaşa teşekkürler.

Hemen düşmüyor herhalde. Bana bazen bir iki gün sonra düşüyor.

Benim karta düşmemiş bu sefer, babamınkşne düşmüş o d visa 😤

Ön Not: Ayın 20'si kampanyalar yenilendi. Steam kampanyası da haricen olabilir, bende çıkmadı ama siz kontrol edin.

World mobile giriş yapın, fırsatlara gidip Apple diye aratın. Alttaki kampanya gözüküyorsa size de tanımlanmıştır. En alttan "katıl" tuşuna basmayı unutmayın. Mastercard şart. 20 Nisan / 19 Mayıs tarihleri arasında; Apple AppStore ve Microsoft ödemelerinde geçerli. Oyun / uygulama alabilir ya da 300 lira bakiye yükleyebilirsiniz. Microsoft tarafı da aynı. 300 lira harcıyorsunuz aynı tutar aynen geri yatıyor. Kampayaya basıp detayları okuyun.

Alıntıyı görüntüle
Steam kampanyası gelmedi umarım bitirmezler kampanyayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri