Okullardaki Akilli tahta harici usb yi görmüyor

Storm07

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar eski harici hdd min icine WinToUsb ile win10 yukledim bu arada hdd yi Gpt yaptim biliyosunuz akilli tahtalar Pardus işletim sistemi ile calisiyo tahtanin adi Aidata neyse f2 tusu ile tahtanin bios una giriyoum akilli tahta hdd yi görmüyor hdd nin diskide donmuryor nasil duzelte bilirim? Bu arada tahtada gpt

merhaba öncelikle farklı usb portlarına takmayı deneyebilirsiniz olmazsa rüsus programı ile mbr olarak iso hazırlayıp flash diski böyle deneyin belki akıllı tahta yazılımı içerisinde dışardan girişlere bağlı koruma programları olabilri örnek vermek gerekirse deep freeze programları gibi kolay gelsin

merhaba öncelikle farklı usb portlarına takmayı deneyebilirsiniz olmazsa rüsus programı ile mbr olarak iso hazırlayıp flash diski böyle deneyin belki akıllı tahta yazılımı içerisinde dışardan girişlere bağlı koruma programları olabilri örnek vermek gerekirse deep freeze programları gibi kolay gelsin
Hdd yi ve win10 u mbr olarak yukledigimdede olmuyor benim pc gpt oldugu icin o yuzden hdd yi gpt yaptim win10 u yukleye bilmem icin

sizin bilgisayarınızın veya akıllı tahtanın gpt olup olmamasıyla yaşamış olduğunuz sorunun hiç bir alakası yok birşeyi yanlış veya eksik yapıyorsunuz veya akıllı tahtanın satıcısı ile görüşüp destek alabilirsiniz iyi günler

Geri