Niga
80+
- Reaksiyon skoru
- 142
Bütün okulları yavaş yavaş imamhatipe çevirdiler. Şuan normal ortaokul yok oturduğum yerde. İki lise vardı biri fen biri meslek, fen imamhatip oldu, meslek lisesinin gepgeniş alanı vardı ona çöktüler eski bir ilkokulun oraya taşıdılar onun da imamhatipe doneceginden bahsediyorlar çünkü bölüm derslikleri sığmadı, dersler aksadı. Meslek lisesinde okudum bizde bile din ve ahlak dersi, kurani kerim dersi, peygamberimizin hayatı dersi vardı. Son peygamber hayati sınavımızda ilk kurulan 10 mescit sorulmustu. 50 puan falandi. Öğretecek bir şey kalmadı derste. Bana sinavda mescit isimlerini soruyor. kimse ezberlemedi zaten, saçmalıktı çünkü.Oyunlarla alakası yok diyen arkadaşlar 12 yaşımdan beri oynuyorum.
Daha küçükken bile oynadığım karakter olmak istediğim zamanlar oldu şimdi yaş 37
Etkileniyorsun herkes öyle olmayanı ömrümde pek görmedim
Ama hiçbir zaman birisine zarar verme eğilimim olmadı
Bunun en büyük sebebi maneviyatımın sağlam olması. Allahı seven bir insanım zarar vermeyi asla hak bulmam
Ama oyunlar bu işin %10u yani Lgbt şidddet her türlü eğilim en büyük etken Film/diziler çünkü orada insanlar kendilerini buluyorlar yani oyuna gelirsek oyundan önce Film Dizi ve reklamlar var
Devletin eğitim sistemini değiştirmek dinsiz bir eğitim sistemimiz var bunu hepimiz biliyoruz bir atomun oluşunu anlatan ama bunu hiçbirşeye bağlamayan bir eğitim sistemi mi olur? Bunu kim yaptı rastgele olmuş gibi anlatım dili var sinsice
Discort Telegram yasaklama peşinde olan avamlar var hayır yasaklayarak sonuç alamazsın
Ama Eğitim artı TV dizi film hepsini düzeltirsen
O zaman kimse senin oyununa dokunmaz
Yazın bunu cimere talep edin
Laik sistemin hazırladığı kitapta Allah için her zaman "Allah'ımız" yazarken, sadece bir senenin bir döneminde diğer dinlerde bahsedilmişti ve 10 sayfa falandı. 12 yıl vs 5 dakikalık hocanın hızlı hızlı atlayarak okuttuğu 10 sayfa varken dinsiz bir sistemden bahsedemezsin ya. Fen derslerinden zibilyon tane konuyu çıkarmışlar, biyolojide koskocaman evrim konusunu adaptasyon diyip geçiyorlar. Biyolojinin en çok üstünde durması gereken konudur bu. Anlatılsa öğrenciler ezber dedikleri dersi çok daha iyi mantığa oturtacak. Yine bu dindar tayfa yıllardır bilimle gelişen eğitimi zamanda durdurmuş bi tane güncelleme yok ya. Ayt fen çalışırken hocalar kaç kere bu böyle değil aslında ama müfredatta böyle demişti.
Meb'in başında tarikatçı gerici bağnaz bir tayfa varken meb'ten adam olmaz daha. Din adamı olduklarından değil milletine düşman bunlar.
Okula giden öğrenciler acaba ne ders işleyeceğiz diye mi düşünüyor yoksa yine hangi serseriyle uğraşacağım yine kim bana bulaşacak diye mi düşünüyor? Okullar senin istediğin her şeyi veriyor. Çocuk beynine almak istemiyorsa ya da rahat hissetmiyorsa anlamaz o çocuk. Okulların yarısı hırt dolmuş, derste öğretmene işkence çektiriyor, tenefuste ogrencilerle uğraşıyor. Çıkışta güvenlik sorununa dönüyorlar, tenefüste yine çetesiyle geziyor bunlar. Sokağa fırlatmışlar bunlar itlik teroristlik yapıyor akşam tas tıraşlı oğlunun başını babası okşuyor aslan oğlum diye. Aile eğitimi yok topluma zarar olmasını ailesi destekliyor.
Nasıl olsa ben okumicam, akrabamin yaninda isime girerim diyip ogrenciye ogretmene devlete düşmanlık yapıyorlar kendim gördüm de söylüyorum. Bunlar okuldayken istediğin müfredatı koy gerçek öğrenci adam yine başarılı olamaz. Rahat rahat o sıraya oturması lazım o çocuğun.
tabii ki siyasi çıkarlar için bu serseriler el üstünde tutuluyor, eğitimde çöküş andımızın kaldırılmasıyla başladı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu eğitim sistemi öğrenciyi bilimden de soğutuyor dini öğrenmekten de. Sınava çalışan öğrencilerin ortak bi yani var temel sayısal derslerini öğrenmenin çok eğlenceli olduğu. Temelimiz bile yoktu mezun olurken. Ne dindar ne ateist boş paket adamlar çıkıyor okullardan.Bütün okulları yavaş yavaş imamhatipe çevirdiler. Şuan normal ortaokul yok oturduğum yerde. İki lise vardı biri fen biri meslek, fen imamhatip oldu, meslek lisesinin gepgeniş alanı vardı ona çöktüler eski bir ilkokulun oraya taşıdılar onun da imamhatipe doneceginden bahsediyorlar çünkü bölüm derslikleri sığmadı, dersler aksadı. Meslek lisesinde okudum bizde bile din ve ahlak dersi, kurani kerim dersi, peygamberimizin hayatı dersi vardı. Son peygamber hayati sınavımızda ilk kurulan 10 mescit sorulmustu. 50 puan falandi. Öğretecek bir şey kalmadı derste. Bana sinavda mescit isimlerini soruyor. kimse ezberlemedi zaten, saçmalıktı çünkü.
Laik sistemin hazırladığı kitapta Allah için her zaman "Allah'ımız" yazarken, sadece bir senenin bir döneminde diğer dinlerde bahsedilmişti ve 10 sayfa falandı. 12 yıl vs 5 dakikalık hocanın hızlı hızlı atlayarak okuttuğu 10 sayfa varken dinsiz bir sistemden bahsedemezsin ya. Fen derslerinden zibilyon tane konuyu çıkarmışlar, biyolojide koskocaman evrim konusunu adaptasyon diyip geçiyorlar. Biyolojinin en çok üstünde durması gereken konudur bu. Anlatılsa öğrenciler ezber dedikleri dersi çok daha iyi mantığa oturtacak. Yine bu dindar tayfa yıllardır bilimle gelişen eğitimi zamanda durdurmuş bi tane güncelleme yok ya. Ayt fen çalışırken hocalar kaç kere bu böyle değil aslında ama müfredatta böyle demişti.
Meb'in başında tarikatçı gerici bağnaz bir tayfa varken meb'ten adam olmaz daha. Din adamı olduklarından değil milletine düşman bunlar.
Okula giden öğrenciler acaba ne ders işleyeceğiz diye mi düşünüyor yoksa yine hangi serseriyle uğraşacağım yine kim bana bulaşacak diye mi düşünüyor? Okullar senin istediğin her şeyi veriyor. Çocuk beynine almak istemiyorsa ya da rahat hissetmiyorsa anlamaz o çocuk. Okulların yarısı hırt dolmuş, derste öğretmene işkence çektiriyor, tenefuste ogrencilerle uğraşıyor. Çıkışta güvenlik sorununa dönüyorlar, tenefüste yine çetesiyle geziyor bunlar. Sokağa fırlatmışlar bunlar itlik teroristlik yapıyor akşam tas tıraşlı oğlunun başını babası okşuyor aslan oğlum diye. Aile eğitimi yok topluma zarar olmasını ailesi destekliyor.
Nasıl olsa ben okumicam, akrabamin yaninda isime girerim diyip ogrenciye ogretmene devlete düşmanlık yapıyorlar kendim gördüm de söylüyorum. Bunlar okuldayken istediğin müfredatı koy gerçek öğrenci adam yine başarılı olamaz. Rahat rahat o sıraya oturması lazım o çocuğun.
tabii ki siyasi çıkarlar için bu serseriler el üstünde tutuluyor, eğitimde çöküş andımızın kaldırılmasıyla başladı.
Son düzenleme: