❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hocam iletişim numarası var mı
Numara ile olmaz malesef. Mağazaya gelmeden alamazsınız. Gelin mağazaya telefonla aramaya çalışmayın kapattılar oem bölümünün telefonlarını. Herkese yardımcı oluyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüketici haklarına aykırıysa satın aldığımda amuda kalkacağını beyan et istiyorsan farketmez.
Tüketici haklarına aykırı mı değil mi bilemem. Uğraştığınızla kalırsınız.

İsteyen varsa verebilirim yoksa iptal edeceğim bugün
1000051428.webp

Numara ile olmaz malesef. Mağazaya gelmeden alamazsınız. Gelin mağazaya telefonla aramaya çalışmayın kapattılar oem bölümünün telefonlarını. Herkese yardımcı oluyorlar.

Sivaslıyım ama sivasta değilim şuan nasip kısmet demekki

Fırsatı geç gördüm :/ 19-19.30 gibi istanbuldaki 2 mağazaya gittim 2 sinde de 1 kişi toplu şekilde aldığını ilettiler :(

aynısı bir önceki indirimde oldu destek bölümünden ve çağrı hattını arayarak iptal olanın yerine farklı bir model göndermelerini istedim o sipariş iptal edildi teke düştü ama telefondan farklı bir model için sipariş verdirdiler 1 adet aynı şekilde işlerse talep oluşturursunuz
Eyvallah kral öyle olursa bunu yapalım tavsiye için çok teşekkür ederim.

Volkan bey sivas tan istanbula getirtebiliyormuyuz öyle bir şans varmı alabilsek 2x24 varmı birde

adamlar ram sata sata yeni pc düzdüler. sahibinden pazarlik yaparken ben de ekran karti alacagim fiyat düşmeme diyorlardi. ha onlar almasa basklari da al sat yapacak bir ram alamadik :)

Geri