GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,158
incehesap'a bir tane istek atamıyorum ben sunucudan proxysiz.Milyar dolarlık şirketin bot korumasi gerçekten çok zayıf captchalar da rezil zaten
incehesap'a bir tane istek atamıyorum ben sunucudan proxysiz.Milyar dolarlık şirketin bot korumasi gerçekten çok zayıf captchalar da rezil zaten
Bütün parayı sunucu korumaya harcadıkları için gaming gecesinde indirimler vasat demek kiincehesap'a bir tane istek atamıyorum ben sunucudan proxysiz.
bazen iyi şeyler çıkıyor ya baya azaldı amaBütün parayı sunucu korumaya harcadıkları için gaming gecesinde indirimler vasat demek ki
Hocam bir tavsiye vereyim gece 4-5 arası bazen düşüyor belli süre kalıyor gece uyanırsan bir bak derim botlar gece çalışmıyor o saatlerde ürünü görüyorum ama mesaj gelmiyor ürünle ilgiliBana da ssd lazım 2 tb denk gelen olursa etiket atabilir mi
Bu farklı farklı ürünler mi aynı ürün mi iade edilen?Alıntıyı görüntüle
ne ara aldınız be
Sahibinden haftada bir beni engelelr çok trafik aldık senden diye. Bot yok. Beni engelliyor direktBu konuya ben de çok dışarı çıkmadan uzatmayıp şöyle bir yorum atıp noktayı koyayim, incehesap falan hoş ama bot koruması dedin mi de sahibinden'den iyisini görmedim daha.
Sahibindende botla ne yapabilirsin ki? Meraktan soruyorum yanlış anlaşılmasınBu konuya ben de çok dışarı çıkmadan uzatmayıp şöyle bir yorum atıp noktayı koyayim, incehesap falan hoş ama bot koruması dedin mi de sahibinden'den iyisini görmedim daha.
Stokta:
Bunlar iyi değil
Ara ara oluyor böyle müşteri hizmetlerine ulaş tekrar talep göndersinlerHyperx cloud 3s wiriless ı iade ettim dün amazon depoya ulaştı ama iade başarısız oldu diyor. Neden başarısız oldu diyor varmı bilen arkadaşlar?
Alıntıyı görüntüle