6-7kya alınır16x2 DDR4 kaça alınır sarı siteden ortalama
Benim dün 1 siparişim onaylanmıştı bugün iki siparişim dr onay bekliyora düşmüşBen 2 tane ram sipariş etmiştim 1x8 şeklinde ama şuan 1 tanesi onaylanmış gözüküyor diğeri onay bekliyor
10k ya kuran var şaka gibi 16x2 DDR 4 leriSahibinden ram ilanları tam tansiyon hoplatmalık. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Vergi dairesi en ufak hatamda yakama yapisiyor benim. Bunlara nasil bir sey diyemiyorlar anlamıyorum. Adamın şirketi yok, vergi kaydı yok aldığı ürünü 3 katına nakit elden çıkarıyor.
kim nereye ne kurmuş anlamadım10k ya kuran var şaka gibi 16x2 DDR 4 leri
Bence ddr4 ler 3.5k 16gb başına, ddr5ler de 8.5k 16 gb başına alınır. Daha fazlası fazla olur16x2 DDR4 kaça alınır sarı siteden ortalama
adam 18'e aldigi 64 gb ramleri 48 bin liraya ilana koymuş. ben daha bir şey demiyorum.10k ya kuran var şaka gibi 16x2 DDR 4 leri
Hocam senin dukkan mi varSahibinden ram ilanları tam tansiyon hoplatmalık. Allah bildigi gibi yapsin bunlari. Vergi dairesi en ufak hatamda yakama yapisiyor benim. Bunlara nasil bir sey diyemiyorlar anlamıyorum. Adamın şirketi yok, vergi kaydı yok aldığı ürünü 3 katına nakit elden çıkarıyor. Devletin bu al satcı piranalara da bir önlem alması lazım. Alacağı çok vergi var bu piranalarda.
50 kişinin ürünü satmasının istatistiğinden bahsediyorum bu bakış açın doğru değil diyorum.Türkiye'nin de* nüfusu 86* milyon.
Muğlak ifadenizden ötürü "öyle bakarsan" diyerek yukarıdaki ifadelerim içinden hangisini işaret etmek istediniz bilemiyorum ancak al-saçtı izlenimi verdiğinizi bilin isterim.