Mouse alıcam ajazz Türkiye sitesi güvenilir midir ?

Eloshape üzerinden baktığımda neredeyse aynı gibi hocam apex ile
alakası yok hocam, elin normal boyutlarda ise pişman edebilir, istersen dene, fiyatına göre iyi ama iade alan bir firma mı bilmiyorum, klavye alışverişim olmuştu burdan. belki wraith gibi iade kabul etmiyorsa falan bilemem artık

alakası yok hocam, elin normal boyutlarda ise pişman edebilir, istersen dene, fiyatına göre iyi ama iade alan bir firma mı bilmiyorum, klavye alışverişim olmuştu burdan. belki wraith gibi iade kabul etmiyorsa falan bilemem artık
Bakalım bı hocam o zaman elim normale göre biraz küçük avuç içi genisligi 7cm dikey uzunluk 17cm

Merhabalar dostlar 1.5yıldır aj159 apex kullanıyorum yavaştan bozulmaya başladı dongleı bazen temazsızlık yapıyor. Öyle dolaşırken normalde aklımda scyrox v8 vardı shape olarak daha uygun bana ama ajazz sitesinde böyle bir mouse buldum

ama hem sitenin güvenilirliliğinden emin olamadım hemde iyimidr bilemedim sizce hangisi daha iyi olur şöyle 1 hafta içerisinde felan almayı düşünüyorum.
bunu alacağına wraith w1 al

Sese karşı duyarlıysanız magnezyum mouse almayın, o çın çın sesi insanı delirtiyor bir süre sonra.

Beyler son birkez daha sorucam wraith w1 mı almalıyım yoksa scyrox v8 mi ? Artık mouseum bozuldu kesin karar vermem lazım sizce hangisi daha iyidir bütçem 3.5k

Beyler son birkez daha sorucam wraith w1 mı almalıyım yoksa scyrox v8 mi ? Artık mouseum bozuldu kesin karar vermem lazım sizce hangisi daha iyidir bütçem 3.5k

Mouse güzel ama mekanik switch olduğu için tercih etmezdim.

Az daha çıkın bunu alın.

Mouse güzel ama mekanik switch olduğu için tercih etmezdim.

Her seferinde yeni seçenek geliyor :D

Ben 3 4 hafta once aj179 nl p modelini aldim 1550ye 1 gunde mi ne kargoya verildi hicbir sikintisi yok mouse kalitesi de fiyata gore guzel.

Ben 3 4 hafta once aj179 nl p modelini aldim 1550ye 1 gunde mi ne kargoya verildi hicbir sikintisi yok mouse kalitesi de fiyata gore guzel.
Bende apex var hocam onun muadili veya bir üstü gibi bir şey alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,976
Üyeler
192,849
Son üye
qqaazz8
Geri