Kulaklık mikrofonu görmüyor sadece ses olrak bağlanıyor

gaintar

80+
Reaksiyon skoru
45
1776790544121.webp

pc kulaklık mikrofonunu görmüyor laptopta denedim orda gördü her şeyi denedim neredeyse windows iso yaptım anakart sürücülerini yeniden yükledim vs. genel olarak sürücülerim hep eskide kalıyor. Ne yaparsam yapıyım düzelmiyor.

Tek jak ile bağlıyorsan görmez, kasanın ön panelinde combo jak yoksa da görmez. Ayırıcı alıp takabilirsin.

denetim masasından ses yerinde kayıt ta mikrofon çıkıyor mu ?

aygıt yöneticisinde ses ve denetimcilerde kulaklıkta uyarı vs işareti var mı ?
Yok streo ve mono var ses cihazı olarak algılıyor aslınra bağlanırken mikrofonlu kulaklık diyor ama bağladığında sadece ses cihazı yazıyor

Yok streo ve mono var ses cihazı olarak algılıyor aslınra bağlanırken mikrofonlu kulaklık diyor ama bağladığında sadece ses cihazı yazıyor
  • Denetim Masası > Donanım ve Ses > Cihazlar ve Yazıcılar yoluna git.
  • Listede WH-1000XM5 simgesini bul, üzerine sağ tıkla ve Özellikler de.
  • Üstteki sekmelerden Hizmetler kısmına gel.
  • Burada "Handsfree Telefon Standardı" (veya benzeri bir isim) kutucuğunun işaretli (tikli) olduğundan emin ol. Eğer boşsa işaretle ve "Uygula" de. bunu denediniz mi hocam

• Denetim Masası > Donanım ve Ses > Cihazlar ve Yazıcılar yoluna git.
  • Listede WH-1000XM5 simgesini bul, üzerine sağ tıkla ve Özellikler de.
  • Üstteki sekmelerden Hizmetler kısmına gel.
  • Burada "Handsfree Telefon Standardı" (veya benzeri bir isim) kutucuğunun işaretli (tikli) olduğundan emin ol. Eğer boşsa işaretle ve "Uygula" de. bunu denediniz mi hocam
Baktım ona da o işaretli kutucuk işaretli yani.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Genel olarak sürücülerde sıkıntı var mesela vstio system timer var ona bilgisayarda sürücü bul yapıtorum basıyotum sonra pcyi yrniden başlatman laızm diyor yenidemn başlatıyorum yeniden ünlem işaretli

Bluetooth alıcısını güncellemeyi deneyin. Bağlantıda göstermiştim.

Galiba adaptörde sıkıntı var laptopda denedim kendi sürücüsünü fevre dışı bırakıp usbin sürücücüyle denedim yine aynısı oldu mikrofon gözükmedi

Model:UB500 yazıyor üstünde 1.0 yükledim yanlış sürüm mü acaba

Galiba adaptörde sıkıntı var laptopda denedim kendi sürücüsünü fevre dışı bırakıp usbin sürücücüyle denedim yine aynısı oldu mikrofon gözükmedi

Model:UB500 yazıyor üstünde 1.0 yükledim yanlış sürüm mü acaba
Bende de aynısı var amazodnan almıştım sürüm tam olarak kaç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner