Bluetooth işlerini hiç bilmiyorum. WIFI sürücün kurulu mu?bluetooth usbsi var kasaya bağlı tplink ub500 sonywh1000xm5
aygıt yöneticisinde ses ve denetimcilerde kulaklıkta uyarı vs işareti var mı ?Çıkmıyor
Yok streo ve mono var ses cihazı olarak algılıyor aslınra bağlanırken mikrofonlu kulaklık diyor ama bağladığında sadece ses cihazı yazıyoraygıt yöneticisinde ses ve denetimcilerde kulaklıkta uyarı vs işareti var mı ?
Yok streo ve mono var ses cihazı olarak algılıyor aslınra bağlanırken mikrofonlu kulaklık diyor ama bağladığında sadece ses cihazı yazıyor
Baktım ona da o işaretli kutucuk işaretli yani.
- Denetim Masası > Donanım ve Ses > Cihazlar ve Yazıcılar yoluna git.
- Listede WH-1000XM5 simgesini bul, üzerine sağ tıkla ve Özellikler de.
- Üstteki sekmelerden Hizmetler kısmına gel.
- Burada "Handsfree Telefon Standardı" (veya benzeri bir isim) kutucuğunun işaretli (tikli) olduğundan emin ol. Eğer boşsa işaretle ve "Uygula" de. bunu denediniz mi hocam
Galiba adaptörde sıkıntı var laptopda denedim kendi sürücüsünü fevre dışı bırakıp usbin sürücücüyle denedim yine aynısı oldu mikrofon gözükmediBluetooth alıcısını güncellemeyi deneyin. Bağlantıda göstermiştim.
Elbette fark var. Sürüm geliştikçe daha düşük gecikme, ses vb. aktarıyorsanız cızırdamalar, ses kopuklukları azalıyor gibi bir sürü şey var. Ama bu bütçeye kaliteli bir ürün bulmanız çok zor. Bağlantıdaki ürünü kullanıyorum, öneririm. Daha düşük bütçelerde rastgele marka basılmış fason üretimler var ve kötü yorumları biraz fazla.
TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Xbox gamepadi, telefon bluetooth kulaklığında falan kullandım bir sorun yaşamadım. Hatta şu an Havit'in bluetooth kulaklığı takılı...
Model:UB500 yazıyor üstünde 1.0 yükledim yanlış sürüm mü acabaBluetooth alıcısını güncellemeyi deneyin. Bağlantıda göstermiştim.
Elbette fark var. Sürüm geliştikçe daha düşük gecikme, ses vb. aktarıyorsanız cızırdamalar, ses kopuklukları azalıyor gibi bir sürü şey var. Ama bu bütçeye kaliteli bir ürün bulmanız çok zor. Bağlantıdaki ürünü kullanıyorum, öneririm. Daha düşük bütçelerde rastgele marka basılmış fason üretimler var ve kötü yorumları biraz fazla.
TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
TP-Link UB500, Bluetooth 5.4, (PC dizüstü bilgisayar masaüstü bilgisayar için, Windows 10/8.1/8/7 Plug & Play destekler), Nano USB Bluetooth Adaptör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Xbox gamepadi, telefon bluetooth kulaklığında falan kullandım bir sorun yaşamadım. Hatta şu an Havit'in bluetooth kulaklığı takılı...
Bende de aynısı var amazodnan almıştım sürüm tam olarak kaçGaliba adaptörde sıkıntı var laptopda denedim kendi sürücüsünü fevre dışı bırakıp usbin sürücücüyle denedim yine aynısı oldu mikrofon gözükmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Model:UB500 yazıyor üstünde 1.0 yükledim yanlış sürüm mü acaba