- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bi baktım ama gerçekten bir şey anlamıyorum bu fotoğraflardan herhangi bir kablolamada yanlış varsa söyler misiniz
yani bi baktım ama gerçekten bir şey anlamıyorum bu fotoğraflardan herhangi bir kablolamada yanlış varsa söyler misiniz
kasayı oraya koymam biraz zaman alırda orda bulunan yığın hiçbirşeye bağlı değil direk masanın kablosu ama yinede sıkıntı çıkarır mı kiAlıntıyı görüntüle bu yığını çöz
Alıntıyı görüntüleKasayı buraya koy ve hiçbir kabloyu masaya değdirme
İçinden elektrik geçen hiçbir kabloyu öyle yapmaman gerekir bobin etkisi yapar sıkıntı çıkarır çöz orasını ve kabloları düz çek masaya ve metale değdirmekasayı oraya koymam biraz zaman alırda orda bulunan yığın hiçbirşeye bağlı değil direk masanın kablosu ama yinede sıkıntı çıkarır mı ki
şimdi kasayı kaldırırken fark ettim kabloları masaya değdirmeden kasaya takmanın herhangi bir yolu yok her türlü masanın ayaklarına falan değiyolarAlıntıyı görüntüle bu yığını çöz
Alıntıyı görüntüleKasayı buraya koy ve hiçbir kabloyu masaya değdirme
yani nasıl çözeceğim ve statik elektrik tam olarak nebende de oluyordu. statik elektrikle alakalı
ben monitöre harici dp kablosu taktıydım. onda statik elektrik koruması olmayınca böyle bir sorun yaşadım. sonra orijinal kabloyu takınca düzeldi. sen de ayrı kablo kullandıysan orijinal kabloya geri dön. onun dışında bir çözüm var mı bilmiyorumyani nasıl çözeceğim ve statik elektrik tam olarak ne
yani ben direk monitörün kutusundan çıkan kabloları kullanıyorumben monitöre harici dp kablosu taktıydım. onda statik elektrik koruması olmayınca böyle bir sorun yaşadım. sonra orijinal kabloyu takınca düzeldi. sen de ayrı kablo kullandıysan orijinal kabloya geri dön. onun dışında bir çözüm var mı bilmiyorum
Yav hiç öyle birsey olurmu kalkarken statik elektrik üretti diyelim ki onun kalkarkenki elektriğinden n'olacak ayrıca bilgisayar ın hiç işi gücü yok adam akıllı güç kaynağı dururken aaa şu statik elektriğimi çeksem diye düşünmez herhalde eğer onun ürettiği elektrik bilgisayar a gidiyorsa bilgisayardaki elektrik de karşı tarafa gidebilir hadi diyelim ki giderken yön değiştirdi diyelim onun üstünden geçen elektriği hissetmezmi hiç arada bende statik elektrik den dolayı elektrik Çarpıyor ama hissediyorum yani statik elektrik ile ilgiliyse hissetmesi lazım bazı durumlarda hissetmeye bilir ama genel olarak statik elektrikden kaynaklıysa ve hiç temas etmiyorsa böyle birşeyin olması çok zor temas ediyorsa olabilirbende de oluyordu. statik elektrikle alakalı