Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 727
Fatura kesimi sonrası benim ram de kargolandı, inşallah hepimizinki kazasız belasız ulaşır 
Siz onay bekliyor yazısında mhyi mi aradınız yanlış mı anladım hocamSabah onaylandı gözüküyordu. Öğleden sonra onay bekleniyora geçti. Hala onay bekleniyorda benim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen neon almıştım bende 11e. Sende mi onu almıştın? Diğeri daha fazla para ederdi muhtemelen ama yapacak bir şey yok
a daha mı iyiDüşündüğünüz kadar kötü değil ama muhtemelen a yerine m gelicekti.
6000 cl 30 muydu ürününüz hocamsimdi musteri hizmetlerini aradim ve gorustum. 11 bin lira olan 32gb xpg kitten almistim ben de. urun de stok olmadigi icin assagida ki urunu onerdiler ve kabul ettigimi belirttim. bu kitten alip siparisi iptal edilmeyen arkadaslar musteri hizmetlerini arayip bilgi alabilirler. bana onerdikleri urun sistemlerine dusmus ancak sira ile ariyorlar sanirim.
6400 cl32 modeldi hocam yine onerdikleri urun ile ayniydi. onerdikleri model bir tik assagi model ama sorun yok bence, kabul ettim direkt. aldigim urunu de ekliyorum assagiya.6000 cl 30 muydu ürününüz hocam
Onay bekliyor kısmında mıydı yoksa iptal miydi. Benim onay bekliyor yazıyor. Aramalı mıyım sizce6400 cl32 modeldi hocam yine onerdikleri urun ile ayniydi. onerdikleri model bir tik assagi model ama sorun yok bence, kabul ettim direkt.
direkt ara, iptal edilirse uğraşırsın gibiOnay bekliyor kısmında mıydı yoksa iptal miydi. Benim onay bekliyor yazıyor. Aramalı mıyım sizce
iptal degil onay bekliyor seklindeydi hocam. 2-3 dakikada baglandim ben. arayip bir bilgi alabilirsiniz. siparis numaranizi istiyorlar sadece. onlarin sistemine dusmustu zaten bana onerdikleri muadil urun. onlar aramadan ben aramis oldum sadece. hic beklemeyin arayin bence. muadil urunun de stogu biter mi belirsizOnay bekliyor kısmında mıydı yoksa iptal miydi. Benim onay bekliyor yazıyor. Aramalı mıyım sizce
Xpg siyah olan mıydı sizinkiAradım Mh yi 16x2 söylemiştim 6000 cl 30. Yarın arayacaklardı arkadaşlar dedi. Önerdikleri ürün tekli 16 6000 cl 36. Şaka mı bu