❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

18kya satıp(2 3k vergi banka komisyonu vs vs derken 15k kalır tahmini ) satan vatan enayi değil
vergisiz 5k ekleyen enayi doğru

Sabah onaylandı gözüküyordu. Öğleden sonra onay bekleniyora geçti. Hala onay bekleniyorda benim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen neon almıştım bende 11e. Sende mi onu almıştın? Diğeri daha fazla para ederdi muhtemelen ama yapacak bir şey yok
Siz onay bekliyor yazısında mhyi mi aradınız yanlış mı anladım hocam

simdi musteri hizmetlerini aradim ve gorustum. 11 bin lira olan 32gb xpg kitten almistim ben de. urun de stok olmadigi icin assagida ki urunu onerdiler ve kabul ettigimi belirttim. bu kitten alip siparisi iptal edilmeyen arkadaslar musteri hizmetlerini arayip bilgi alabilirler. bana onerdikleri urun sistemlerine dusmus ancak sira ile ariyorlar sanirim.

simdi musteri hizmetlerini aradim ve gorustum. 11 bin lira olan 32gb xpg kitten almistim ben de. urun de stok olmadigi icin assagida ki urunu onerdiler ve kabul ettigimi belirttim. bu kitten alip siparisi iptal edilmeyen arkadaslar musteri hizmetlerini arayip bilgi alabilirler. bana onerdikleri urun sistemlerine dusmus ancak sira ile ariyorlar sanirim.

6000 cl 30 muydu ürününüz hocam

6000 cl 30 muydu ürününüz hocam
6400 cl32 modeldi hocam yine onerdikleri urun ile ayniydi. onerdikleri model bir tik assagi model ama sorun yok bence, kabul ettim direkt. aldigim urunu de ekliyorum assagiya.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-21 211219.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-21 211219.webp
    53.8 KB · Hit: 66
Onay bekliyor kısmında mıydı yoksa iptal miydi. Benim onay bekliyor yazıyor. Aramalı mıyım sizce
iptal degil onay bekliyor seklindeydi hocam. 2-3 dakikada baglandim ben. arayip bir bilgi alabilirsiniz. siparis numaranizi istiyorlar sadece. onlarin sistemine dusmustu zaten bana onerdikleri muadil urun. onlar aramadan ben aramis oldum sadece. hic beklemeyin arayin bence. muadil urunun de stogu biter mi belirsiz :)

Geri