Vatan ile ilgili yaşadığım ufak bir THH olayını anlatayım, olayın nasıl işlediğine siz karar verin.
Ocak ayında 135 bine satılan RTX5090 lı sistemi almıştım tabi son alanlardan biri olabilirim. Herkesin sistem eksiksiz gönderildi sıra bana geldi ortada 5090 kalmadı, tüm parçaları gönderdiler 1 haftayı geçti halen 5090 ortada yok, kart da inno3d.
Sonra bunlar aradı beni ''5090 maalesef elimizde yok o yüzden size muadil ürün verelim'' tamam dedim muadiller ne? saydı şu bu model falan diye sonrasında üste 40-50K vermem gerektiğinden bahsedince tamam dedim hanımefendi hiç boşa saymayın belli ki siz beni mağdur edeceksiniz birebir üste ücret almadan 5090 veriyor musunuz? vermiyor musunuz? yok veremiyoruz. İyi günler hakkımı farklı mecralarda arıcam bilginiz olsun dedim kadının cevabı ''tabi arayabilirsiniz''
Sonrasında internet üzerinden THH ye verdim 2 gün sonra arayıp ''elimizde inno3d 5090 OC'' modeli var gönderelim dediler. Düz model yerine OC modeli gönderdiler. İlerleyen zamanlarda da en az 5 kere vatanın avukatı aradı THH başvurunuzu geri çekmeniz gerekiyor diye çekmedim de öylece kaldı