GIGABYTE VGA GeForce RTX™ 5060 Ti EAGLE OC 16GB 27.199TL

RT açıkken 5060 Ti dan çok ağır tokat yiyor o kart. Ham performans olarak da çok büyük bir fark yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Videoyu izle nerede %41 fark varmış

Alıntıyı görüntüle
Çok ağır yamulmuş burada o çok sevdiğiniz 9070
Hocam neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz anlamadım RX9070 ekrankartı rtx5060ti ile rtx5070 arasında bir kart. Bu karta kesinlikle 27bin gibi para verilmez. Sıcak fırsatlık bir şey yok

Bu yüzden 5060 ti paylaşılmayacak mı yani
Ne alaka bu fiyatın sıcak fırsatı ne ve siz ne anladınız

Yav arkadaş bayılıyosunuz "BU ÇOK ÖNEMLİ BİR İNDİRİM DEĞİL" demeye. Hepsiburada satıcılı 6 9 taksit imkanı var. Coil whine çıksa kimseye hesap vermeden iade edebiliyosun. Kaldı ki ondan sonraki en ucuz 5060Ti 1000 Lira fazla. Ne bekliyosunuz indirim konusu için ? Ben bu kartı 2 gündür görüyorum da sırf şu tiplerle muhattap olmayayım diye açmıyorum. Çok sevdiğiniz incehesap gaming gecesinde bile anca bu fiyatlara 3 taksit max. satılıyor. Ben aylardır 23 24e 5060Ti görmedim. Boş konuşmayın her konuya bu iyi bir indirim değil alınmaz şu varken şu alınır tarzı konuşmaya bayılıyorsunuz. NVIDIA fanboyu arkadaşlar var herkes AMD kart kullanmak istemiyor. 9070 almak istemeyen bu bütçelerde mecbur bu kartı alıyolar. Her şeyi çok biliyonuz.

Yav arkadaş bayılıyosunuz "BU ÇOK ÖNEMLİ BİR İNDİRİM DEĞİL" demeye. Hepsiburada satıcılı 6 9 taksit imkanı var. Coil whine çıksa kimseye hesap vermeden iade edebiliyosun. Kaldı ki ondan sonraki en ucuz 5060Ti 1000 Lira fazla. Ne bekliyosunuz indirim konusu için ? Ben bu kartı 2 gündür görüyorum da sırf şu tiplerle muhattap olmayayım diye açmıyorum. Çok sevdiğiniz incehesap gaming gecesinde bile anca bu fiyatlara 3 taksit max. satılıyor. Ben aylardır 23 24e 5060Ti görmedim. Boş konuşmayın her konuya bu iyi bir indirim değil alınmaz şu varken şu alınır tarzı konuşmaya bayılıyorsunuz. NVIDIA fanboyu arkadaşlar var herkes AMD kart kullanmak istemiyor. 9070 almak istemeyen bu bütçelerde mecbur bu kartı alıyolar. Her şeyi çok biliyonuz.
İndirim olmayıp bindirim olmuş şeyin burada işi nedir burası sıcak fırsat bizde biliyoruz malum uygulamayı açıp takip etmeyi ama burada güzel indirimler paylaşılıyor ve paylaşıyoruz. Sizin mantığınızla gidersek burada gerçek indirimli ürünleri takip edemeyiz. Herkesin kendi düşüncesi sizin gibi tiplede kimse uğraşmak istemez.

İndirim olmayıp bindirim olmuş şeyin burada işi nedir burası sıcak fırsat bizde biliyoruz malum uygulamayı açıp takip etmeyi ama burada güzel indirimler paylaşılıyor ve paylaşıyoruz. Sizin mantığınızla gidersek burada gerçek indirimli ürünleri takip edemeyiz. Herkesin kendi düşüncesi sizin gibi tiplede kimse uğraşmak istemez.
Uğraşma o zaman. Ben sana diyorum ki aylardır takip ediyorum bu fiyatlardan daha aşağı bir fiyat görmedim. Şuan 5060Ti almak isteyen bir kişi için en uygun seçenek bu. Her indirim olduğunda %30 falan mı bekliyorsunuz?

1000TL daha ucuz beklentiniz nedir tam olarak?

aynen baya tokatlıyormuş;

Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin ne deyim...
Evet amd rx 9000 serisinde Rt işini komple çözdü
Şu kartların tekeksiği yazılım kaldı amd de fsr 4 ü yaygınlartırıp fg gibi bişi çıkarırsa misgibi olur

Uğraşma o zaman. Ben sana diyorum ki aylardır takip ediyorum bu fiyatlardan daha aşağı bir fiyat görmedim. Şuan 5060Ti almak isteyen bir kişi için en uygun seçenek bu. Her indirim olduğunda %30 falan mı bekliyorsunuz?

Sizin indirim algınız nedir tam olarak merak ettim. Bu karta bu para verilmez. Bu arada 8GB vram li modeli 21bin seviyelerinde

Açtığıma pişman oldum hocam vallaha konuyu ,28 liralık kartın 20 olmasını bekliyorlar herhalde 5060 ti yı kaç aydır bu fiyatta bile görmedim

Arkadaşlar nvdia ile amd ekran kartı konusunda tartışmasız nvdia alır. Karşılaştırma yapmayın hiç. Stabilizasyon gerek yazılım nvdia her türlü önde. Amd nin olayı işlemci. Adamlar işlemcide zirvede oraya harcıyor bütün gücünü bu kadar basit. Amd ekran kartı çok güç çeker ne gerek var. Kullanıcı dostu olduğu için amd'ciyim her zaman ama ekran kartı konusunda böyle bir gerçek var. Siz kabul etseniz de etmeseniz de. Nvdia bir İntel değil ki Amd hop diye orda da zirve olsun. Boşuna kasmayın. Adamlar yapay zekada Dünya öncüsü. Ekran kartı nvdia, işlemci amd. Konu kapandı

Sizin indirim algınız nedir tam olarak merak ettim. Bu karta bu para verilmez. Bu arada 8GB vram li modeli 21bin seviyelerinde
Ben 10 liralık bir ürünü 9a görürsem indirim derim siz 5e görmeyi bekliyorsanız o sizin probleminiz. 8 GB model hakkında konuşmuyoruz zaten bunu niye belirttiğinizi anlamadım. Bana göre ben bir ürünü 1000 lira daha ucuza çok rahat edeceğim bir satıcıdan 6 9 taksit seçeneğiyle alabiliyorsam bu benim için fırsattır. Sen 5k indirim beklemeye devam etmek istersen o senin tercihin dostum.

Bu model kronik ısınma sorunlu iade şansı varsa alınabilir.
Alakası yok hiçbir 5060Ti modeli kronik ısınma sorunlu değil. Kart 150w güç çekiyo zaten en ufak soğutma sistemiyle çok rahat soğutulabiliyor.

Açtığıma pişman oldum hocam vallaha konuyu ,28 liralık kartın 20 olmasını bekliyorlar herhalde 5060 ti yı kaç aydır bu fiyatta bile görmedim
Hocam bunları kafaya takmamak lazım istisnasız her açtığım indirim konusuna bu ve bu arkadaşın türevleri karga gibi üşüşüyor. Bu da indirim mi buna konu mu açılır sıcak fırsat değil bence tarzında boş boş yorum yaparlar. Neden fırsat olduğunu da 500 defa açıklamama rağmen. Diyorum ki adama en ucuzu 28 bu 27. 1000 TL karın var ve uzun zamandır daha altına düşmedi zaten. Hepsiburada satıcılı herhangi bir problemde sorunsuz iade hakkın var diyorum. 6 9 taksit seçeneği diyorum hala avel avel buda fırsat mı yeterli indirim değil bu fiyata alınmaz. Git 9060xt 16 gb al o zaman.

Dövüşmen guzum. Uzman ve yetkili bir donanım profesörü olarak konuya el atıp indirim mi değil mi analiz ediyorum.

Evet geçen bu fiyata 9070 satıldı ve 5060 Ti dan fersah fersah daha performanslı. Ayrıca konuda yazılanların aksine 5060 Ti ve 5070 arası bir kart değil, 5070 ve 5070 Ti arası bir karttır 9070. Konudaki 5060 Ti a gelecek olursak;

İlla da 5060 Ti 16GB diyenler için hem piyasadan 1000 TL daha ucuz, hem satıcı daha güvenilir olan HB hem de diğerlerine göre taksit avantajı ile BENCE bariz bir ılık fırsattır. Sıcak diyemem ellerim o kadar yanmadı ama rahatlıkla ılık.

Eyyorlamam bu kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,207,099
Üyeler
193,252
Son üye
M_odem
Geri