🔥İndirim ASROCK X870 Pro RS WIFI 10.999TL!

bende b850 livemixer var. bu model benimkininde üstünde ama bende b850 bile çok güzel çalışıyo. ilk başta asrock bende korkuyodum ama şuanda tavsiye edeceklerim arasında. asrock VRM ve yonga işini güzel yapıyo. 7800x3d işlemcisi ile komboluyorum ve stabil tutuyo voltajı vs.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sadece bu hafta 3 İşlemci, 4 anakart, 6 Set Ram, 2 PSU aldım kart ödemesi de yarın. Kampanyaların bu kadar sık olması da cebimiz için iyi olmuyor ne güzel fiyatlar pahalıyken paramız cebimizde kalıyordu
2. sistemi dizersin hocam napacaksın o kadar şeyi :D . depolama bakıyorum hala indirime giren düzgün bi depolama yok. şöle ekstra 2TB eklemek istiyorum.

Sadece bu hafta 3 İşlemci, 4 anakart, 6 Set Ram, 2 PSU aldım kart ödemesi de yarın. Kampanyaların bu kadar sık olması da cebimiz için iyi olmuyor ne güzel fiyatlar pahalıyken paramız cebimizde kalıyordu
Allah arttırsın.

intel>amd internet explorer
amd ısınıyor diyenler gibi eskide kalmışsın
Başka forumda tam şuan 9950x3D'yi neyle soğuturuz onu tartışıyoruz. Çok iyi denk geldi üstüne.

Her yerde videoları konuları var Asrock 9800x3D katili diye, ondan dolayı yazdım ve dikkat edersen yanar dememişim "diye biliyorum" demişim.

intel>amd internet explorer
amd ısınıyor diyenler gibi eskide kalmışsın
Hocam sizdede aynı kart ve x3d işlemci var bende yakın tarihte geçeceğim x3d işlemciye 7600xden ama kararsız kaldım bu kart için fiyat olarak uygun gözüküyor alınmalı mı

Ben itopyadan almıştım benide işkillendirdiler yakma sorunu yüzünden herkes bios güncellemesi ile düzeldi diyor şuan kafa rahat :)

Ekler

• f99df3b0-1edd-4063-95b3-95d9a86eb553.webp
    f99df3b0-1edd-4063-95b3-95d9a86eb553.webp
    389.4 KB · Hit: 23
Hocam sizdede aynı kart ve x3d işlemci var bende yakın tarihte geçeceğim x3d işlemciye 7600xden ama kararsız kaldım bu kart için fiyat olarak uygun gözüküyor alınmalı mı
Tavsiye ederim güzel anakart

1000042549.webp

hocam rica etsem bıos ta yapılması gereken ayarları atar mısınız? asrock bıosunda kayboluyorum nette de bılgı bulamadım
Hocam ben şehir dışındayım şuan, altta 2 arkadaşta daha var onlar müsaitse atarlar ne ayar soruyorsan ve ben gemini ile yaptım, gemini harbiden iyi hocam ilk fırsatta sor ne ayar yapmak istiyorsan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,602
Üyeler
192,754
Son üye
enricomaggi22
Geri