Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Hocam en basit haliyle durum şu dns dediğin şey bir yol sen bir yere gitmek istersin o sanıa yolun ismini söyler ama yol kapalıysa tabela değisse de gidemezsin VPN ise seni bambaşka bir ülkeden dolaştırarak götürür o yüzden yok çok uzar ve internetin yavaşlar Raspberry Pi dediğin şey ise kredi kartı boyutunda küçük bir bilgisayardır bazıları bu cihazı evdeki modeme bağlayıp tüm evin internet trafiğini yönetmek veya rklamları engellemek için kullanıyor yani Raspbery pi aslında bu işleri yapan fiziksel bir yardımcı cihazdır olay bu kadar basit.. tabi ben bu vpn ve dns belasından kurtulmak için cok araştırdım bulduğüum en iyi çözüm goodbyedpı tünel sağlayıcı iran rusya çin gibi ülkeler de başka tünel sağlayıcılarda kullanıyor...
anladım sağolun peki bu raspbery ile yapılan nasıl oluyor ki

Bu yasaklama değil ki. Siz Türkçeyi düzgün anlayamıyorsunuz. Benim ülkemde iş yapacaksan benim kurallarıma uyacaksın diyor. Steam yokken ülkede oyun oynanmıyor muydu?
Şimdi sen koskoca steam olduğunu düşün neden uyasin kurallarına hiç kimse adama kural dayatmiyo sen dayatiyosun ha şu da tr pek umrunda değil adamların

anladım sağolun peki bu raspbery ile yapılan nasıl oluyor ki
Hocam Raspberry Pi ile yaplan sistem aslında bu işin hobi ve teknik merak kısmı cihazı modme köprü gibi bağlıyorsun trfiği o süzüyor ama kurulumu ve ayarları herkesin uğraşacağı bir şey değil Ben de bizzat kullanmıyorum çünkü bilgisayar üzerinden yazılımla çözmek çok daha pratik ve zahmetsiz geliyor O cihaz daha çok bilgisayarı bu işlerle yormayayım veya 7 24 açık kalsın diyenlerin tercihi oluyor yani merakın yoksa girmeye hiç gerek yok olay böyle işliyor

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Steam yokken oynanmiyordu konusu da korsan indirip pc ye virüs bulaşsın istiyosan oyna

Hocam Raspberry Pi ile yaplan sistem aslında bu işin hobi ve teknik merak kısmı cihazı modme köprü gibi bağlıyorsun trfiği o süzüyor ama kurulumu ve ayarları herkesin uğraşacağı bir şey değil Ben de bizzat kullanmıyorum çünkü bilgisayar üzerinden yazılımla çözmek çok daha pratik ve zahmetsiz geliyor O cihaz daha çok bilgisayarı bu işlerle yormayayım veya 7 24 açık kalsın diyenlerin tercihi oluyor yani merakın yoksa girmeye hiç gerek yok olay böyle işliyor
Çok sağ olun merakımı gidermiş oldunuz

Steam yokken oynanmiyordu konusu da korsan indirip pc ye virüs bulaşsın istiyosan oyna

Korsan olmasa bile nereden bulacak PC oyununu? Hadi buldu diyelim, bilgisayarlardan DVD ROM kalkalı yıllar oldu. Gerçi DVD ROM olsa da işine yaramayacak zaten.

Steam özellikle dünya da PC oyunculuğunun yükselmesinde en büyük sebeptir. Gabe resmen steam ile PC oyunculuğunu yükseltti. Umarım tüm dijital oyun yayıncı platformları temsilci olarak atarlar .Gerçi steam pek temsilci olarak atacağını sanmıyorum.Ama umarım yanılırımda Steam,Epic games gibi oyun yayıncılığı yapan platformlar temsilci olarak atarlar. Ben her ne kadar konsol oyuncusu olsam da, ülkemizdeki PC oyuncuların değerini anlıyorum.

Korsan olmasa bile nereden bulacak PC oyununu? Hadi buldu diyelim, bilgisayarlardan DVD ROM kalkalı yıllar oldu. Gerçi DVD ROM olsa da işine yaramayacak zaten.
Epic games desen oda aynı olur şartları oda kabul etmez ki veya hadi oyunun sinirli olsun dedim ubisoft connect denedin oda kabul etmez yani

Her akşam OKEY fln oynamıyorlarsa bir şey demiyorum. Masa oyunlarını da yasaklayın

Steam özellikle dünya da PC oyunculuğunun yükselmesinde en büyük sebeptir. Gabe resmen steam ile PC oyunculuğunu yükseltti. Umarım tüm dijital oyun yayıncı platformları temsilci olarak atarlar .Gerçi steam pek temsilci olarak atacağını sanmıyorum.Ama umarım yanılırımda Steam,Epic games gibi oyun yayıncılığı yapan platformlar temsilci olarak atarlar. Ben her ne kadar konsol oyuncusu olsam da, ülkemizdeki PC oyuncuların değerini anlıyorum.
Ama ikimizde biliyoruz bu durumu kabul etmezler

Hocam bende kabul edeceklerini pek sanmıyorum. Ama steam, epic games temsilci atmazlarsa ülkemizdeki PC oyuncularına çok yazık olur. Ve oyunu bilgisayardan ulaşıp oynayamazlar da buda çok üzücü olur.
Zaten hepimiz bunun farkındayız o nedenle bazı mercilere laf ediyoruz ama anlayan kim ( oyun oynayacak ne pc nede ps var ona rağmen bu tavrım düşüncem)

Her akşam OKEY fln oynamıyorlarsa bir şey demiyorum. Masa oyunlarını da yasaklayın
Bencede geçen okey oynarken arkadaş taşlar dagitilir dagitilmaz 2 kez elden bitti kafasini masaya vura vura sakat ettik çocuğu kesinlikle okey satranç masa tenisi masa olan her oyun yasaklanmalı hatta masa yasaklanmalı masalar çok tehlikeli çocukları suça sürüklüyor

Geri