❌İndirim Bitti! 3 Adet Algida 650 Ml Dondurma 140 TL

Atatürkle boykotun ne alakası var
O kadar sığ bir bilgiye sahipsin ki, profilindeki adam hakkında hiçbir bilgin yok. Nutuk bile okumamışsın (okuduysan daha kötü çünkü anlamamışsın) profiline fotoğrafını koyana kadar adamın düşünce tarzını anlasaydın. Senin desteklediğin adam sence çocuklara, okullara, hastanelere füze atan birisini fonlarmıydı?

O kadar sığ bir bilgiye sahipsin ki, profilindeki adam hakkında hiçbir bilgin yok. Nutuk bile okumamışsın (okuduysan daha kötü çünkü anlamamışsın) profiline fotoğrafını koyana kadar adamın düşünce tarzını anlasaydın. Senin desteklediğin adam sence çocuklara, okullara, hastanelere füze atan birisini fonlarmıydı?
kardeşim ben burada bütçemi düşünürüm ne avantajlı oluyorsa onu alırım

Ekran görüntüsü 2026-04-23 132400.webp

Müslüman birisinin Unilever ürünü alması caiz değil, kalanlar ne yaparsa yapabilir. Ben bilmeyen benim gibi boykot yapan güzel insanlara dedim.
şuanda bu siteye hangi tarayıcı ile giriyorsun acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bakma kral sen bunlara daha geçen sene çoğu Türk markasına bile boykot diyorlardı MuratAbiGF yi bile koykot listesine almışlar szdıugıaoudfs

Eğer derdin gerçekten 'fonlamak' ise, enerjini 140 TL’lik dondurma alan vatandaşa değil; o markaların bu ülkede fabrikalar kurmasına, gümrükten geçmesine ve devasa ticaret anlaşmalarına imza atan makamlara harcamalısın. Devletin resmi olarak iş birliği yaptığı, vergisini aldığı ve ticaretini yasal saydığı bir ürünü alarak kimse hain olmaz. Sistemi eleştirmeye gücün yetmeyince faturayı vatandaşa kesmen asıl 'sığlık' budur.

kardeşim ben burada bütçemi düşünürüm ne avantajlı oluyorsa onu alırım
Yani diyosunki benim cebimden 5TL az çıksında nerede insanlık suçu işleniyorsa işlensin, bana dokunulmadığı sürece sorun yok. Eninde sonunda fonladığın ülke sanada dokunacak, çünkü adamların kutsal sınırlarında seninde ülkenden bir parça var. Profiline Atatürk fotoğrafı koymayla olmuyor vatan sevgisi, o adam gibi ileri görüşlü bak.

Yani diyosunki benim cebimden 5TL az çıksında nerede insanlık suçu işleniyorsa işlensin, bana dokunulmadığı sürece sorun yok. Eninde sonunda fonladığın ülke sanada dokunacak, çünkü adamların kutsal sınırlarında seninde ülkenden bir parça var. Profiline Atatürk fotoğrafı koymayla olmuyor vatan sevgisi, o adam gibi ileri görüşlü bak.
aynen kanka adam gelmiş benim Atatürk sevgimi sorguluyo adısuygfıdgpsugıpuhg

Seni boykot listesine aldım kardeş bu forumda engellediğim ilk kişisin sanırım tek de sen olacaksın

arapların zamanında bize yaptığı onca şeyden sonra onları korumam en basiti filistin bayrağındaki kırmızı işaret osmalıya yapılan saldırı ile ilgili olduğunu biliyor musun

Adama bak Fıkıh bilgisini AI'ya sormuş :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arapların zamanında bize yaptığı onca şeyden sonra onları korumam en basiti filistin bayrağındaki kırmızı işaret osmalıya yapılan saldırı ile ilgili olduğunu biliyor musun
"Araplar", ırkçısın demek, anlıyorum. Yeni doğmuş bir bebeğe suç yüklemek, hangi vicdanın ürünü ? Ben israil boykot yazdım, hepiniz saldırıya geçtiniz. Bu ülkede bu kadar hain var iken israile gerek yok zaten.

Geri