alperenshn
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
işlemci alacağım ama piyasada hangisi daha iyi uygun fiyatlı bişey arıyorum
parçaların nelerişlemci alacağım ama piyasada hangisi daha iyi uygun fiyatlı bişey arıyorum
AMD Ryzen 5 7500F/7600 - 6047 TL
Bir babadır bizim için f/p anlamında müthiş. Bu işlemciyi alıp ta oynayamayacağınız oyun yok giriş seviyesi için rakipsiz.
sistem dizicem yeni yeni araştırıyorum ne tür parçalar önerisin benim pek bilgim yok sadece rami karar verdim (Patriot viper venom 16 GB DDR5 )alacağım gerisi şuan araştırıyorumparçaların neler
sistem dizicem yeni yeni araştırıyorum ne tür parçalar önerisin benim pek bilgim yok sadece rami karar verdim (Patriot viper venom 16 GB DDR5 )alacağım gerisi şuan araştırıyorumkullandığın parçalar lazım
Hocam bütçen nedir ne tarz oyunlar oynuyosun ekran kartı ne kullanacaksın bunları söylemezsen ben derimki 9950x3D2 AL.sistem dizicem yeni yeni araştırıyorum ne tür parçalar önerisin benim pek bilgim yok sadece rami karar verdim (Patriot viper venom 16 GB DDR5 )alacağım gerisi şuan araştırıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sistem dizicem yeni yeni araştırıyorum ne tür parçalar önerisin benim pek bilgim yok sadece rami karar verdim (Patriot viper venom 16 GB DDR5 )alacağım gerisi şuan araştırıyorum
5060 ekran kartı valo mc cs oynuyorum bide hikayeli oyunlar rdr fln bütçem 50.000TL belki az bişey daha esnete bilirimHocam bütçen nedir ne tarz oyunlar oynuyosun ekran kartı ne kullanacaksın bunları söylemezsen ben derimki 9950x3D2 AL.
hocam sadece işlemci isteyince ben parça yükseltiyon sandımsistem dizicem yeni yeni araştırıyorum ne tür parçalar önerisin benim pek bilgim yok sadece rami karar verdim (Patriot viper venom 16 GB DDR5 )alacağım gerisi şuan araştırıyorum
sistem dizicem yeni yeni araştırıyorum ne tür parçalar önerisin benim pek bilgim yok sadece rami karar verdim (Patriot viper venom 16 GB DDR5 )alacağım gerisi şuan araştırıyorum
yok daha daha yeni yeni dizcem ama pek bi bilgimde yokhocam sadece işlemci isteyince ben parça yükseltiyon sandım
7500F al hocam başka bir işlemci bakmana gerek yok.5060 ekran kartı valo mc cs oynuyorum bide hikayeli oyunlar rdr fln bütçem 50.000TL belki az bişey daha esnete bilirim
teşşekür ederim dostum valla hiç bilgim olmadığı için sağolasın peki anakart ne önerirsin7500F al hocam başka bir işlemci bakmana gerek yok.
50.000 ama az bişey daha esnete bilirimHocam bilgisayara ayırcağınız toplam bütçe nedir daha kolay yardımcı olluruz
alıntıladığım mesajda da yazdığı gibi 7500f en mantıklısısistem dizicem yeni yeni araştırıyorum ne tür parçalar önerisin benim pek bilgim yok sadece rami karar verdim (Patriot viper venom 16 GB DDR5 )alacağım gerisi şuan araştırıyorum