Dizi Önerisi Yapar Mısınız?

Sons of Anarch (Sonra teşekkür edersin)
Yellowstone
Invincible

1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.

Finali götü olmayan ama 9 10 sezonda olmayan 2 3 haftada bitebilecek ne önerirsiniz?

Breaking bad düşündüm ama better call saul da izlemek lazımmış heralde tam hikaye için çok uzuyor beni aşar.
Mr robot ilgimi çekiyor ama çok yavaş akıyor sanırım.

Ne önerirsiniz dostlar?
breaking bad icin better call saul izlemek gerekmiyor ama sıkabilir seni. bence kesinlikle la case de papel izle ilk sezondan son sezona kadar gram sıkmadı uzun olduguna bakma hemen bitirirsin baya sarıyo

Breaking Bad
Prison Break

Constellation şiddetle tavsiye ederim.

Hocam kasenin before/afterını bekliyorduk ama gelmicek sanırım 😔 stringer thinks izle sarar değişik bişi

Better call saul breaking bad sonrası için zorunlu değil ayrıca sadece zevkine zevk katar ikisi de harika bağlantılı diziler. Peaky blinders hızlı biter beğenirsin. Lost izleyebilirsin. Sıkılırsan kitap oku diziden bile iyi gelir harry potter kitaplarını oku tek seferde bitirirsin. Stephen king korku romanları. José saramago körlük kitabi bunun hem filmi var hem kitabi ikiside müthiş.

1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.

Finali götü olmayan ama 9 10 sezonda olmayan 2 3 haftada bitebilecek ne önerirsiniz?

Breaking bad düşündüm ama better call saul da izlemek lazımmış heralde tam hikaye için çok uzuyor beni aşar.

Ne önerirsiniz dostlar?

The Mentalist diye bir dizi var. Çok övülüyor. Ben de başlayacağım

Ne önerirsiniz dostlar?
Punisher
Reacher
Banshee
The boys

Hangi tür dizi aradığına bağlı

Fantastik/Macera diyorsan
-Lucifer
-The boys
-Fallout (çerezlik)

Psikolojik/karanlık dünya vs.
-the sopranos (yavaş akar)
-Mr. Robot (yavaş akar)
-Dexter
-Narcos

Dedektifiye
-Sherlock

Bilim kurgu
-Black mirror
-WestWorld

Komedi
-The Good Place
-United State of Aİ (çerezlik güzel)

Ne önerirsiniz dostlar?
Breaking badi tek başına izle güzel dizi, better call saul ile bağı var da onu izlemek gerekiyor kısmına katılmıyorum zaten kendisi Breaking Bad sevildiği için çekilen bir ek içerik sayılır izlemezsen bir kaybın olmaz beni sarmadı izlemedim mesela.

La case de papel izlemediysen öneririm ilk 2 sezonu süper bir dizi bana göre, normalde 2 sezon olarak düşünülen bir dizi olduğu için son 3 sezonda farklı bir olay oluyor ve o olayın kurgusu ilk iki sezondaki kadar iyi değil bence ama yine de izlenebilir.

Ek olarak en son Alice in Borderland izledim baya sardı nedense beni, 1 haftada bitirdim 3 sezonu onu da önereyim bari 😅

Son düzenleme:
GAME OF THRONES,
Peşine de House Of The Dragon izle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa