Gravewormszr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,587
Sons of Anarch (Sonra teşekkür edersin)
Yellowstone
Invincible
Yellowstone
Invincible
breaking bad icin better call saul izlemek gerekmiyor ama sıkabilir seni. bence kesinlikle la case de papel izle ilk sezondan son sezona kadar gram sıkmadı uzun olduguna bakma hemen bitirirsin baya sarıyo1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.
Finali götü olmayan ama 9 10 sezonda olmayan 2 3 haftada bitebilecek ne önerirsiniz?
Breaking bad düşündüm ama better call saul da izlemek lazımmış heralde tam hikaye için çok uzuyor beni aşar.
Mr robot ilgimi çekiyor ama çok yavaş akıyor sanırım.
Ne önerirsiniz dostlar?
1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.
Finali götü olmayan ama 9 10 sezonda olmayan 2 3 haftada bitebilecek ne önerirsiniz?
Breaking bad düşündüm ama better call saul da izlemek lazımmış heralde tam hikaye için çok uzuyor beni aşar.
Ne önerirsiniz dostlar?
Punisher1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.
Ne önerirsiniz dostlar?
Hunger games serisini okuyorum şuan bitince mazerunner düşünüyorum Harry Potter de olabilir hiç izlemedim 1. Filmi saymazsakSıkılırsan kitap
Harry potter kitaplari filmlerinden 3-4 gömlek daha üstün hiç izlememiş olmak büyük avantajHunger games serisini okuyorum şuan bitince mazerunner düşünüyorum Harry Potter de olabilir hiç izlemedim 1. Filmi saymazsak
Breaking badi tek başına izle güzel dizi, better call saul ile bağı var da onu izlemek gerekiyor kısmına katılmıyorum zaten kendisi Breaking Bad sevildiği için çekilen bir ek içerik sayılır izlemezsen bir kaybın olmaz beni sarmadı izlemedim mesela.1 ay yatalak kaldık evde paso yatıyorum tiktok kaydırmaktan sıkıldım TWD ve PB bitirdim sadece çok dizi izleyen yatfadan değilim daha çok film izlerim.
Ne önerirsiniz dostlar?