Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

DC için önceden kullanıyordum. Ama süre sonra sorun olmaya başladı. Web sitelere giremedim. O yüzden sildim. Ve düzeldi
Hocam komple silmek yerine servis olarak kursaydın Ben şu an o yöntemi kullanıyorum Windows hizmetlerden istediğim zaman başlatıp işim bitince veya banka sitesine gireceğim zaman durdruyorum İnterneti kesme derdi falan kalmıyor, kontrol tamamen bende olyor

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

okul cinsiyet ile ilgili şeyleri en son öğreteceği yerdir bu maskülenliği feminemliği en iyi aile öğretir

aile kötüyse nasıl olacak diyorsanız evlenirken bir eğitime katılmak zorunlu olmalı ve bu eğitim sonunda sınav olmalı sınavı geçemeyen ve eğitime girmeyen ailelerin çocukları sorun olmadığı görülene kadar takibe alınmalı
Aile nerden öğrenecek peki? Bu döngünün biryerden başlaması lazım değil mi?

Burda çocuklara kendilerini tanımaları ve hayata olan sorumluluklarını bilmeleri için bu tarz şeylerin okulda öğretilmesi lazım. Temelden bilince yerleştirmek için. Çocuk büyüdüğünde doğruyu yanlışı daha iyi ayırt edeceği için kendisininde çocukları olunca öğretebilsin.

Birçok çocuk maskülen bir baba tarafından büyütülmüyor ve buda ileride duygusal zayıflığına yol açıyor. Bugün işlenen cinayetlerin en büyük sebebide bu zaten. Duygusal kontrol yok, zayıflar. Park yeri için birbirini ö*düren , yol vermediğin diye tekme tokat kavga edenler , neden yan baktın diye saldıranlar vs vs. bu tarz olayların başlıca sebebidir.

Çocuğa okulda (anlayabileceği düzeyde tabi) stoizm felsefesi(duygusal kontrol) öğretilmesi yapılabilir. Nerde ne zaman öfkeleneceğine nerde ne zaman sakin kalacağının dengesini ileride daha iyi sağlayabilir. Çocuklar kolay kontrol edilebilir varlıklar. En baştan bu bilinç aşılanırsa hem akıllı hem savaşçı bir toplum oluşur.

sanırım okumadınız "aile kötüyse nasıl olacak diyorsanız evlenirken bir eğitime katılmak zorunlu olmalı "
zihnim "eğitim" kısmını "sınav" olarak telaffuz etmiş benim hatam. : D

ama çocukken verilen eğitim daha sağlıklı olmaz mıydı? 25 yaşında evlenecek bir insana neyle ilgili eğitim verilir ki? Herkes doğruyu yanlışı biliyor zaten olay bunu içselleştirememekte. İşte bu yüzden çocukken alınan bir eğitim içselleştirmede daha kolay olur. Boşuna demiyorlar büyükler "“Yedisinde ne ise yetmişinde de odur".

Konuyu detaylı incelemedim ama steam ve epic kapanmayacak deniyordu kapanacak mı?

Tüm detaylar burda ve işimiz zor gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri