total bütçe ne sistem için veya elinde hali hazırda parça var mı? kart güzel 2k da kullanacaksan alınabilir bi kartElimde kısıtlı bir bütçe var maksimum 15k ya çıkabilirim ekran kartı için bunu düşündüm ama bununla hangi bileşenler uyumlu olur onu bilmiyorum yardım eder misiniz?
elimde hazırda parça yok sıfırdan toplayacağım, maksimum 45k ya ulaşabilirim o da bir anda değil maaleseftotal bütçe ne sistem için veya elinde hali hazırda parça var mı? kart güzel 2k da kullanacaksan alınabilir bi kart
2 ele pek güvenemiyorum ekran kartlarında özellikle2. el düşünürsen 13-14 k bandına 7700xt düşünebilirsin belki. ama karşılaştırmalarına bakmanda fayda var hangisi ne kadar daha iyidir bilemiyorum
kesinlikle alınır daha önceden kullanmıştım 2kda bile rahat oynatır teknoloji olarakta üzmez xess teknolojisi vs. var rt konusundada üzmez 5060a denk bi kartElimde kısıtlı bir bütçe var maksimum 15k ya çıkabilirim ekran kartı için bunu düşündüm ama bununla hangi bileşenler uyumlu olur onu bilmiyorum yardım eder misiniz?
İkinci el tam alınır mı ne kadar sağlıklı olurAm4 için 5600 am5 için 7500f alabilirsin bütçene ve ram bulmana göre