Amazon para iadesi yapmıyor

wloit

80+
Reaksiyon skoru
0
Ürün onlara ulaştıktan sonra yasal 14 gün kontrol süreci bitti ama iadem hala yapılmadı. Hesabım kısıtlı olarak gözüktüğü içinde aradığımda hep ilgili birime aktardık mail bekleyin diyorlar. Sürekli aynı senaryo, manuel işlem yapamadıklarını söylüyorlar. Ne yapmam lazım?

Fazla suistimal etmiş olabilirsin.

amazon'un bir kişiyi bile mağdur ettiğini görmedim. Fakat görmedim diye de sana suçlusun diyememekle birlikte akabinde bir insanın amazon hesabı neden kısıtlansın ki? diye soruyorum kendime ve yukarıdaki arkadaş gibi "SUİSTİMAL ETMİŞSİN" diyebiliyorum.

Ürün onlara ulaştıktan sonra yasal 14 gün kontrol süreci bitti ama iadem hala yapılmadı. Hesabım kısıtlı olarak gözüktüğü içinde aradığımda hep ilgili birime aktardık mail bekleyin diyorlar. Sürekli aynı senaryo, manuel işlem yapamadıklarını söylüyorlar. Ne yapmam lazım?
Ben anakart almıstım 14 gün falan kullandım ürünün usbsinde sorun vardı hicbirsey demeden direkt iade aldılar

amazon'un bir kişiyi bile mağdur ettiğini görmedim. Fakat görmedim diye de sana suçlusun diyememekle birlikte akabinde bir insanın amazon hesabı neden kısıtlansın ki? diye soruyorum kendime ve yukarıdaki arkadaş gibi "SUİSTİMAL ETMİŞSİN" diyebiliyorum.
Ben 3 tane kitap aldım diye fazla ürün alma uyarısı yapıp kısıtlamisti hesabimi

3 kitap aldın diye kimse hesabını kısıtlamaz, ya aynı üründen aldın indirimdeyken ya da ödeme yöntemine güvenmedi. İlk alışveriş, başka kart falan.

Fazla suistimal etmiş olabilirsin.
hesapta 1 tane siparişim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

14 gunluk yasal sürec doldu iadem yapılmadı siz hala suistimal diyorsunuz hocam yorum yazmak ıcın yazmayın lutfen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reıs hesapıda boşverdim iademi yapmıyorlar

Hesap adın karttaki isimle aynı mı ?

Kısıtlamaya dair e-posta aldın mı ?

Geri