Oyun fiyatlarına rağmen playstation alınır mı?

PS Plus da çoğu oyun var zaten oradan oynayabilirsin. Benim kütüphanemde şuan 230 küsür oyun ekli mesela hepsi de PS Plus dan eklendi kendi satın aldığım oyun sayısı da 15 civarı falandır.

Ekler

• 1777158751849.webp
    1777158751849.webp
    280.4 KB · Hit: 11
9070 xt sistemin varsa şu anda ps5te oynayıpta pcde oynayamayacağın oyun sayısı 2 3 tane zaten. Astro bot,ghost of yotei, demon souls vb. Ama bundan sonra çıkacak wolverine oyunu pcye çıkmayacak diyorlar mesela onlar için belki alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca ayni oyunu 9070 xtli sistemde oynamak varken gidipte ps5te oynamak istemezsin.Arada devasa performans farkı var

Dijital oyunlar pahalı evet ben bu yüzden ps5 i alrıken cd"li versiyonu almıştım Hikayeleri oyunları bitirince satıyorum daha mantıklı geliyor sende öyle yapabilirsin
Nereden alıyorsunuz nerede satıyorsunuz?

Eski oyunlar için ps plus yeni oyunlar için de ps hesapları alabilirsin şahsen öyle yapıyorum
Ortak PS hesapları almak sorun yaratıyor mu, veya çok kişi girince gene de oynanabiliyor mu?

Nereden alıyorsunuz nerede satıyorsunuz?

Ortak PS hesapları almak sorun yaratıyor mu, veya çok kişi girince gene de oynanabiliyor mu?
Tek hesaptan oynanıyor hocam 1 oyun 1 hesap 4 oyun 4 hesap şeklinde eğer hesap satın almak isterseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,224
Üyeler
192,959
Son üye
Slippin Jimmy
Geri