🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

@Aydi Hocam kullanılmış-yeni gibi'yle kullanılmış-mükemmel arasında ne kadar fark vardır. Sorum Cloud 3 wired için.
Ona çok takılma yeni gibi der anası ağlamış ürün gelir. Kabul edilebilir (en kötü tier) der sıfır kapalı kutu ürün gelir. Al geç sen sorun çıkarsa iade koyarsın. O bilgiler genelde hep yanlış.

Ona çok takılma yeni gibi der anası ağlamış ürün gelir. Kabul edilebilir (en kötü tier) der sıfır kapalı kutu ürün gelir. Al geç sen sorun çıkarsa iade koyarsın. O bilgiler genelde hep yanlış.
Zar zor aldım bir adet bakalım nasıl çıkacak. Sağolun cevaplar için.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Yok hocam ölü piksel , ama kutusu o kadar kötü geldi ki yani ondan muhtemelen böyle.
Hayırlı olsun, tekrar gelir mi dicektim ama gelmez gibi. 34k şuan 2.eli. ASUS ROG STRIX XG27ACDMS 22k ya aldım ama sizin 4k yorumunuzu görünce bir kararsız kaldım iptal edip 4k mı beklesem diye.

Hayırlı olsun, tekrar gelir mi dicektim ama gelmez gibi. 34k şuan 2.eli. ASUS ROG STRIX XG27ACDMS 22k ya aldım ama sizin 4k yorumunuzu görünce bir kararsız kaldım iptal edip 4k mı beklesem diye.
Valla 2k bi gelsin bakın fakat bu 4k olan monitör belki de QD-OLED diye böyle ben mat denemiştim o bana kötü geldi.

5.8k sıfırı 8.8k olması lazım.

1777197505924.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri